Zi tristă pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Fiica lor ar fi împlinit astăzi 25 de ani: „Un înger...”

 Miniosu Alexandra
.

Zi tristă pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Fiica lor, Ana Lisa, ar fi împlinit astăzi, 10 iunie 2022, 25 de ani. Aceasta s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la nivelul inimii. Iată ce mesaj dureros a postat mama ei pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este o zi tristă pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer. Astăzi, fiica lor ar fi împlinit 25 de ani. Antrenorul de la Universitatea Craiova și fosta lui soție au avut împreună o fetiță superbă, care, din păcate, s-a stins din viață la doar un an. În urmă cu scurt timp, mama Anei Lisa a postat o poză emoționantă cu micuța.

reghe-5reghe-5

Laurențiu Reghecampf se numără printre cei mai îndrăgiți antrenori de fotbal din România. Pe plan profesional, acesta a bifat reușită după reușită, atât în calitate de fotbalist, cât și în calitat de antrenor. Reghe nu o duce mai rău nici pe plan personal. După despărțirea de Anamaria Prodan, el și-a refăcut viața cu actuala lui iubită, Corina Caciuc, cea care l-a făcut, recent, din nou tată. Tânăra a adus pe lume un băiețel, pe care au ales să-l numească Liam.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei:”Este dragostea vieții mele. Ne-am separat, dar vedem ce o mai fi”

Citește și: Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare și o transformă în hotel:„Acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej'

Zi tristă pentru Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer

Deși are o viață pe care poate mulți și-o doresc, puțină lume știe că Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă de-a dreptul cutremurătoare. El și prima lui soție, Mariana Pfeiffer, au avut împreună o fetiță. Din păcate, micuța s-a stins din viață pe vremea când avea doar un an, suferind de o malformație congenitală la inimă. Aceștia mai au împreună un fiu, pe nume Luca.

Astăzi, pe 10 iunie 2022, când fiica lui Laurențiu Reghecampf și a Marianei Pfeiffer ar fi împlinit 25 de ani, femeia a făcut o postare emoționantă. Fosta soție a antrenorului a postat o imagine rară cu Ana Lisa, însoțită de un mesaj dureros.

„Un înger din Cartea Vieții mi-a scris nașterea fetiței mele, și șopti cind închise cartea Prea frumoasa pentru pămînt 🙏🏼🥀🕯', a scris Mariana Pfeiffer pe Instagram.

De asemenea, și pe fotografia cu micuța e scris un mesaj: „Ana Lisa Cristina Reghecampf. 10 iunie 1997 – 31 iulie1998'.

Reghe, marcat de moartea fiicei lui, Ana Lisa

Laurențiu Reghecampf a fost invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, de la Kanal D. Antrenorul de la Universitatea Craiova și-a amintit de unul dintre cele mai grele momente din viața sa, atunci când fiica lui s-a stins din viață la doar un an și jumătate. Prima întrebare roșie pe care a primit-o din partea moderatoarei a fost: „V-a frânt inima moartea fiicei dumneavoastră?’.

Reghecampf a răspuns, cu un nod în gât, despre episodul care i-a marcat existența. Totodată, el și-a amintit cum a reușit să treacă, mai ușor, peste cele întâmplate, având în vedere că era la începuturile carierei sale de fotbalist. Pentru antrenor, acel moment i-a provocat cea mai mare suferință.

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Ana Lisa', a explicat Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Sursă foto: Instagram, Arhivă, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton