Zanni, împins de la spate de o prietenă să ia BAC-ul: "Ea vrea să merg la facultate..."

 Raiciu Adriana
.

Zanni, împins de la spate de o prietenă ca să-și termine studiile și să ia BAC-ul. Chiar dacă acum este cunoscut de o țară întreagă, după ce a participat la mai multe emisiuni de televiziune, Zanni nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. O prietenă bună a tânărului vrea să-l ajute, însă, să-și termine studiile. Iată ce planuri de viitor mai are acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Edmond Zanidache sau Zanni, așa cum e cunoscut în România, are o poveste de viață absolut impresionată. A crescut în orfelinat până la vârsta de 6 ani, copilăria lui fiind una extrem de grea. Însă, tânărul a reușit să rămână puternic și a luptat pentru visul său.

zannidache-1zannidache-1

Cu ani în urmă, Zanni l-a cunoscut pe Alex Velea, care i-a devenit mentor și prieten. A cunoscut succesul în muzică, apoi a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, câștigând Survivor România 2021. Cu toate acestea, artistul a pus școala pe locul doi, motiv pentru care nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat.

Citește și: Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit:'Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine'

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat:'Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…'

Citește și: Otilia Bilionera are un nou iubit, de origine turcă:'După două zile, și-a tatuat numele meu pe mână'

Citește și: Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a.Au un mesaj puternic în spate

Zanni, împins de la spate de o prietenă ca să-și termine studiile și să ia BAC-ul

În cadrul unui interviu, Zanni a vorbit despre ultima perioadă din viața lui, dar și ce planuri de viitor are. Mai exact, tânărul a precizat că nu a mai avut atât de mult timp să înregistreze și să scrie, întrucât a avut mai multe proiecte în desfășurare.

De asemenea, se pare că se gândește serios să promoveze examenul de Bacalaureat, după o discuție avută cu o prietenă mai veche. Se vede și la facultate, mai exact la cea de Actorie.

„Cei care mă cunosc mă bat la cap să mă apuc de Actorie. Am o prietenă care este un pic mai mare, prietenă de familie aș putea să-i zic, nu că aș avea o familie și ea e prietenă cu familia mea, îi zic așa pentru că este o relație frumoasă între noi și ea mi-a zis că vrea să mă ajute să merg să-mi iau BAC-ul. Eu i-am zis că nu am nevoie de el, dar ea tot insistă. Mi-a zis că trebuie musai să iau BAC-ul pentru că ea vede în mine un actor. Ea vrea să merg la facultatea de Actorie pentru că este de părere că eu mă exprim, gesticulez, știu să intru în personaj. Deci mi-ar plăcea și treaba asta cu actoria. Cine știe, poate la un moment dat', a mai povestit Zanni pentru EGO.ro.

Totodată, Zanni a mai recunoscut că a acceptat să facă parte din mai multe proiecte de televiziune pentru bani. Chiar și faptul că a ales să participe la o competiție MMA a fost pentru același scop.

„Am acceptat pentru bani și după ce am început antrenamentele evident că sunt pornit să câștig și mi-ar plăcea să și continui să mă lupt. Că îmi place', a mai spus acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton