Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge...”

 Lăstun Ana Maria
.

Foarte mulți dintre cei care au participat la Survivor România au rămas cu probleme de sănătate și se pare că nici Zanni nu a fost ferit! Câștigătorul competiției de la Kanal D a anunțat pe rețelele de socializare că a primit un verdict neașteptat din partea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt concurenții de la Survivor care au dezvoltat probleme de sănătate și iată că Zanni, marele câștigător, a anunțat că face parte din tabăra lor. Deși marea majoritate s-au accidentat și din această cauză sunt nevoiți să urmeze diferite tratamente, Zanni a ărimit un verdict neașteptat din partea medicilor, în urma unor analize amănunțite.

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor: „A avut probleme cu…”

Citește și: Ana Porgras, legătură secretă cu Jador! Zanni: „Când iese pe stradă, să se mândrească cu el'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui: „Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…”/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor: „Singura regie ținea de partea de…”/ EXCLUSIV

Atunci când vine vorba despre probleme de sănătate, Zanni ia lucrurile foarte în serios. După ce a revenit din Republica Dominicană nu s-a simțit foarte bine și a decis să meargă la medici pentru investigații. Astfel, Zanni a aflat că problemele sale au apărut din cauza unei bacterii pe care a contractat-o în Republica Dominicană.

zanni-probleme-de-sanatate-dupa-survivor-1zanni-probleme-de-sanatate-dupa-survivor-1

Zanni are probleme de sănătate după Survivor

Câștigătorul emisiunii de la Kanal D are probleme de sănătate la nivelul pielii, iar medicii i-au spus că totul se datorează unei infecții cauzate de o bacterie. Potrivit spuselor sale, specialiștii i-au recomandat deja un tratament și Zanni le-a transmis fanilor să nu se îngrijoreze, pentru că în urma acestuia își va rezolva micile probleme de sănătate care îi dau bătăi de cap.

'Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc', a declarat Zanni, într-un vlog.

Zanni își cumpără casă, cu banii de la Survivor: „Să muriți de ciudă'

De altfel, cum tânărul își ține fanii la curent cu toate lucrurile pe care le face prin intermediul vlog-urilor, Zanni le-a transmis internauților că a început deja să își caute casă. Pentru că mulți oameni au spus că va pierde banii și îi va cheltui pe prostii, în ciuda noilor probleme de sănătate cu care se confruntă, Zanni merge la cât mai multe vizionări și speră să își găsească în curând casa visurilor sale.

'Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. unt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg.

Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă', a mai spus tânărul.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton