Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați: „Am pus mâna direct”

 Dumitrache Medeea
.

După întoarcerea concurenților de la Survivor, ies la iveală din ce în ce mai multe detalii din culisele emisiunii. Zanni a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat între el și Elena Marin într-un moment în care nu erau filmați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni s-a întors din Republica Dominicană cu marele premiu, iar acum nu ezită să dea toate detaliile din culisele Survivor. Faimosul a povestit ce s-a întâmplat între el și Elena Marin într-un moment în care nu erau filmați.

zanni-deschidere-4zanni-deschidere-4

Zanni: „Am pus mâna direct'

Între Zanni și Elena Marin au existat multe conflicte. De multe ori, Faimosul a acuzat-o pe dansatoare că este falsă și că dramatizează prea mult. Cu toate acestea, Elena i-a cerut ajutorul lui Zanni, iar Faimosul i l-a oferit.

Zanni a povestit cum, într-un moment în care nu erau filmați, Elena Marin l-a rugat să o ajute să se spele de nisip pe spate. Faimosul a acceptat, ba chiar i-a atras atenția că este murdară și pe posterior. Atunci Elena Marin l-a rugat să o curețe și în acea zonă, după cum a povestit Zanni.

Citește și: Prima conversație dintre Zanni și Alex Velea.

Citește și: Elena Marin, transformare totală după ce s-a întors de la Survivor.

Citește și: Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran:

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:

Nu ai să crezi cu cine! Ei au fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mâna pe posterior Elenei Marin, când ne-am dus după traseu să ne spălăm. Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am văzut că e așa jucăușă și i-am spus „vezi că ai nisip și pe fund' și a zis „păi spală-mă' și am pus mâna acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele mâini. Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor', a povestit Zanni la Teo Show.

Ștefan Ciuculescu a confirmat și el povestirea lui Zanni și chiar a insistat că Faimosul i-a făcut un bine Elenei Marin.

La râu, eram și eu acolo. Adevărul e că avea nămol foarte mult, Zanni a ajutat-o. Nu avea cum să intre așa în baracă, îi dau dreptate lui Zanni', a spus Ștefan Ciuculescu.

Zanni, despre Elena: „O femeie plină de frustrări'

Zanni a ieșit marele învingător în competiția Survivor. Se știe că în timpul celor șapte luni petrecute în Republica Dominicană, faimosul a avut mai multe certuri cu Elena Marin în care i-a aruncat cuvinte dure.

Întors în România, printre primele întrebări pe care le-a primit Zanni se regăsea și numele Elenei Marin. Faimosul și-a spus, ca de obicei, părerea sinceră, chiar dacă este una dureroasă pentru dansatoare.

O scenă de teatru în picioare, mi se pare că nu am cunoscut-o niciodată. Când mă uitam la ea vedeam o femeie plină de frustrări, care nu are acasă ce și-ar dori. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merita, voia să smulgă ce nu era al ei și să fugă cu el', a spus Zanni la întoarcerea în țară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton