Xonia a vândut tot, pentru a locui cu fostul iubit, în străinătate: "Îmi făcusem planul să plec din România. Nu mai am mașină, casă” / EXCLUSIV

.

Xonia era decisă să ia viața de la zero pe tărâmul tuturor posibilităților, unde de altfel a și locuit, o perioadă, alături de iubit. Fără să anticipeze despărțirea, artista a decis să scape rapid de bunurile pe care le deținea în România, așa că și-a vândut casa și mașina, în prezent ea locuind cu chirie.

STA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Survivor era decisă să se mute definitiv în America, alături de iubitul ei. Cântăreața a preferat să valorifice tot ce avea pe numele ei în bani. Lucru care s-a și întâmplat de altfel, însă planul inițial a suferit schimbări radicale, întrucât îndrăgostiții au decis să meargă pe drumuri separate.

Xonia și-a vândut mașina și casa

xonia-1-1xonia-1-1

Xonia pare împăcată cu situația, ruptura survenind în urmă cu câteva luni. Vedeta nu regretă schimbarea pe care a făcut-o de bună voie și care o obligă să locuiască, de ceva vreme, în chirie sau să se deplaseze cu taxiul. Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni', a declarat, pentru VIVA, Xonia.

Citește și: De ce s-a despărțit Xonia de iubit: „Trebuie să existe acea chimie”

Citește și: Xonia a ajuns la spital în Australia, după eliminarea de la Survivor: „Sunt pe medicamente foarte puternice'

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă: M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie' / EXCLUSIV

Citește și: La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur: Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut' / EXCLUSIV

Nu regretă decizia luată

Chiar dacă în prezent locuiește cu chirie și depinde de taxiuri pentru diverse deplasări, artista este asumată cu deciziile luate. Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă', ne-a spus Xonia.  

Vrea să petreacă o perioadă în Australia, alături de părinți

Indiferent de locul în care va decide să își stabilească reședința, Xonia e decisă să nu își neglijeze activitatea muzicală: Lansez o nouă piesă în luna iunie, unde voi locui eu stabil este un detaliu, până la urmă e foarte ușor să te urci în avion, vii, pleci', a precizat ea. Vedeta ia în calcul să petreacă o perioadă alături de familia ei, stabilită în Australia. Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani. Fiind acasă cu ei, în ultimele luni, m-am simțit foarte bine alături de mama și de tata și m-am bucurat foarte mult să pot să petrec niște timp cu ei. După cum vedem, lumea se schimbă, vremurile se schimbă, îmi pare rău, pe de o parte, că nu am petrecut suficient timp cu ei', a adăugat ea.

Model la Gala Avanpremiere

Zilele trecute, Xonia s-a numărat printre vedetele care au defilat în cadrul Galei Avanpremiere 2022 by Alin Gălățescu. Vedeta a etalat o rochie elegantă, creată de un designer român. Pentru câteva ore, cât a durat eveniemntul, cântăreața și-a schimbat look-ul, renunțând la pletele blonde în favoarea unei peruci într-o nuanță de șaten.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton