Xonia a ajuns la spital în Australia, după eliminarea de la Survivor: „Sunt pe medicamente foarte puternice”

 Martin Lorena
.

Xonia se află pe mâna medicilor din Australia, după eliminarea de la Survivor România. Xonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a participat la competiția Suvivor România, unde a primit mari aprecieri din partea publicului. După ce a fost eliminată, ea a plecat în Australia, la familia sa. Acolo, ea urmează un tratament foarte puternic deoarece suferă de o boală autoimună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Xonia este una dintre cântărețele care au făcut ravagii în industria muzicală românească, începând cu anul 2010 și până în prezent. Aceasta s-a născut în Melbourne, însă susține că se simte acasă atât în Australia, cât și în România. Artista a participat la competiția Survivor, iar după eliminare, a decis să meargă la familia sa. Acolo însă, ea a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei boli autoimune de care suferă.

1-Xonia1-Xonia

Aceasta este nevoită să țină inclusiv un regim pentru a nu-și agrava starea de sănătate. Iată ce a declarat despre boala autoimună de care suferă!

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubit:„Nu mai sunt într-o relație, dar Michael…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a participat Xonia la Survivor:„Eram pregătită să plec definitiv din România’. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, despre aparițiile nud și operațiile estetice:„Îmi cunosc greșelile, alegerile mele au niște motive la bază’/ EXCLUSIV

Citește și: Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia:'Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic'

Xonia a ajuns la spital în Australia, după eliminarea de la Survivor

Xonia a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Se pare că boala autoimună de care suferă artista îi oferă multe bătăi de cap. Aceasta a menționat că nu există un tratament care să o vindece complet, ci poate doar să țină sub control problemele pe care le are.

„Se spune că nu exista vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună', a declarat ea pentru FANATIK.

Ține un regim destul de strict

Aceasta este nevoită să renunțe la câteva plăceri alimentare din cauza regimului strict pe care boala îl impune. Cu toate acestea, Xonia a recunoscut că există momente în care își face câteva dintre poftele culinare pe care le are.

„Da, țin. Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită', a mai spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton