WRS, despre melodia Ucrainei, care a câștigat Eurovision: "Nu e pe gustul meu"

 Dumitrache Laura
.

WRS a reprezentat România la Eurovision 2022, cu melodia „Llamame”. Artistul a ajuns în finala competiției finale, reușind să obțină 65 de puncte, ocupând locul al 18-lea în clasamentul final ESC 2022. Andrei Urs a vorbit despre experiența trăită la Eurovision, dar și despre melodia interpretată de Ucraina, cea care a câștigat competiția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

WRS a făcut senzație pe scena Eurovision 2022, împreună cu cei patru dansatori. Artistul a reprezentant România, interpretând melodia Llamame„. Andrei Urs a vorbit recent despre întreaga experiență trăită la Eurovision 2022. De asemenea, cântărețul a fost întrebat ce părere are despre melodia interpretată de Kalush Orchestra.

WRS-la-radioWRS-la-radio

Andrei Ursu a fost invitat la KISS FM, unde a făcut dezvăluiri inedite despre experiența de la Torino. Artistul a avut alături de el delegatia României, iar pe scenă a făcut senzație, publicul cântând alături de el melodia interpretată în marea finală Eurovision 2022.

Citește și: Juriul Eurovision din Republica Moldova a explicat de ce a acordat un punctaj mic lui WRS:”Iubesc România, dar…”

Citește și: Cum și-a câștigat WRS banii înainte să devină celebru și cum a depășit cel mai greu moment din viață:„Depresia pe care am avut-o timp de 2-3 ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de a deveni tată a treia oară:„Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, dar…'. Corina Caciuc va naște natural

Citește și: Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'.Despre ce au discutat

WRS: „Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu”

WRS, pe numele său real Andrei Urs a reprezentat România la Eurovision 2022. Artistul a făcut senzație pe scena de la Torino. Cântărețul a ocupat locul 18 în marea finală din 14 mai, cu melodia Llamame. Invitat la KISS FM, Andrei a vorbit despre experiența trăită la Eurovision, declarând că melodia Ucrainei, cea care a câștigat trofeul, nu e pe gustul lui. WRS a mărturisit că se aștepta ca România să aibă un loc mai bun în finală.

„E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna.(…)Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision', a spus WRS la Kiss FM.

WRS, despre motivul pentru care nu s-a pariat pe România

WRS a mai vorbit și despre motivul pentru care a fost clasat prost la pariuri. Artistul consideră că România nu se mai calificare în finala Eurovision de foarte multi ani, motiv pentru care nu s-a mai pariat pe țara noastră.

Cu toate astea, cântărețul a fost întrebat cum își explică faptul că România a fost pe locul 18 la Eurovision, având în vedere că melodia lui a fost fredonată de multă lume. Fără să ofere prea multe detalii, Urs a spus că ceva s-a întâmplat în cadrul competiției. : „Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Au făcut ei ceva'.

WRS e mulțumit de succesul lui

WRS s-a întors de la Torino mult mai încrezător, fiind mulțumit de succesul lui la Eurovision 2022. Artistul a reprezentat România în final Eurovision 2022, după cinci ani în care țara noastră nu a mai primit această șansă. Andrei a declarat că va lansa noi melodii, unele în care av colabora cu artiști renumiți.

„S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte, foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu.', a declarat Andrei Urs pe Aeroportul Henri Coandă, la scurt timp după ce a ajuns din Italia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton