What’s Up și-a dat fosta soție de gol! Cine este iubitul Siminei și ce legătură are cu el

 Oana Pantazi
.

Invitat într-o emisiune să vorbească despre noua lui piesă, Whats Up a făcut o dezvăluire neașteptată cu privire la Simina, fosta lui soție. Luat prin surprindere, artistul a spus, în premieră, cine este iubitul acesteia. Iată ce legătură neașteptată există între Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, alături de care Whats Up a lansat o nouă piesă, și Simina!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Whats Up a lansat recent o piesă alături de Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, o tânără artistă foarte talentată, însă, deși venise în platou la emisiunea lui Măruță pentru a o promova, discuția a fost deturnată și au ieșit la iveală niște detalii foarte interesante despre Simina, fosta lui soție. Iar totul s-a petrecut în timp ce Simina se afla în culise…

143525981_256878939136864_7163513442840496641_n143525981_256878939136864_7163513442840496641_n

Whats Up a spus cine este iubitul fostei sale soții, Simina

Inițial, Whats Up a dat niște amănunte nevinovate, însă Cătălin Măruță a surprins imediat potențialul discuției și nu l-a slăbit pe artist cu întrebările despre Simina. Astfel a aflat cine este partenerul de viață al Siminei.

„Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiile lor au fost prietene de mult. Fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție de doi ani. Mai nou, au făcut și un brand nou „Fam'.

Măruță: Deci fosta ta soție este iubita fratelui Katarinei?

Whats Up: Da. E ceva rău în asta?

Măruță: Nu, dar să facem arborele genealogic.

Whats Up: Deci Max este un tânăr de 20 de ani foarte, foarte mișto. Are o engleză impecabilă. La fel, mă bate la orice oră în engleză. Lucrurile merg mai departe, iar noi am rămas prieteni, iar în caz că-ți zice nevastă-mea să fii naș, să nu fii, te rog eu! Fosta mea nevastă! Mamă, să vezi ce capace îmi iau”, a spus artistul.

Citește și: Cine este Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe. Participă la X Factor și i-a dedicat o piesă mamei sale, care a decedat de cancer

Citește și: Whats UP a vorbit pentru prima oară despre motivul despărțirii de Simina

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu. Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit'

Citește și: În ce stare se află fetița lui Gianluca Vacchi, operată la doar șase luni:„O experiență foarte grea!’

Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr:„Ne-am căsătorit după o săptămână’

I-a cerut scuze în direct fostei soții

Divorțul dintre Whats Up și Simina, după 9 ani de relație, una dintre cele mai neașteptate vești din showbizul autohton, a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși s-au făcut o mulțime de speculații, artistul a pus punctul pe i și a explicat ce a dus la ruptura dintre ei.

„Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu”, spunea Whats Up la vremea respectivă.

Acum, Cătălin Măruță a vrut să afle dacă Whats Up și-a cerut iertare de la Simina…

Măruță: I-ai cerut iertare fostei tale soții?

Whats Up: Vreau să-mi cer iertare din toată inima mea tuturor oamenilor pe care i-am deranjat în ultimii ani. Nu am vrut să fac asta, eu sunt un iubitor de oameni, am România Mare pe mâna stângă. Nu-mi iese mereu, dar ca să iasă frumos trebuie să mulțumim HAHAHA Production.

Măruță: Nuu, cere-i scuze fostei tale soții!

Whats Up: Păi ce-am făcut?

Măruță: Pentru toate nebuniile tale: Simina, te iubesc, îmi pare rău pentru tot ce-am greșit!

Whats Up: Fosta mea soție, mă bate nașul la cap că altfel nu ceream iertare publică, aia e! Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit! Nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță! Important e că am rămas prieteni, îți doresc tot binele din lume, să fii fericită și nu-l mai lua pe nașul de naș, că e nașul meu!', a spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton