Vulpița a plecat de acasă! Care a fost verdictul testului poligraf. Își bate Viorel soția?

 Oana Pantazi
.

Telenovela Vulpița și Viorel capătă noi accente dramatice, după ce cei doi își gestionează din ce în ce mai greu celebritatea. Veronica a plecat de acasă, pentru a scăpa de soțul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Deși e greu de crezut că între Vulpița și Viorel, cei doi soți din Blăgești, deveniți vedete peste noapte, se mai poate întâmpla ceva dramatic, după ce și-au pus toată viața pe tapet, în direct de mai bine de 4 luni, iată că apele s-au agitat din nou, iar Veronica a luat o decizie care i-a surprins pe fanii ei.

După ce scandalurile dintre ea și Viorel au atins cote maxime, din cauza geloziei excesive a bărbatului, care nu suportă prea bine succesul muzical al soției sale, dar nici atenția pe care i-o dau ceilalți bărbați, și în special Rafaelo, partenerul ei de scenă, Vulpița s-a hotărât să plece de acasă. Iar totul s-a aflat în direct, în timpul emisiunii.

Spre uimirea tuturor, Vulpița a spus că s-a mutat la hotel, unde stă singură, dar acest lucru nu a fost, cu siguranță, de natură să îl liniștească pe soțul ei, care este destul de obsedat de control, iar așa își pierde complet nevasta din mână.

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Vulpița nu a fost bătută de Viorel

Deși, inițial a afirmat că a fost agresată de Viorel, apoi Vulpița nu a mai recunoscut acest lucru… Lucrurile au revenit pe tapet însă după ce Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, care și-a și dat demisia, după cum a susținut, din acest motiv. Ulterior, a avut loc un episod în care Viorel a fost la un pas de a-și lovi soția în direct, fapt ce a ridicat semne de întrebare în privința celor afirmate de Emily.

veronica-vulpita-fetita-2veronica-vulpita-fetita-2

După acest incident, fanii emisiunii i-au scris mai multe mesaje fostei asistente Emil, convinși fiind că aceasta avea dreptate: „Azi, în direct, Viorel a ridicat palma la Veronica și a vrut să dea în ea, iar ei spun că minți', „După secvențele de astăzi, atât eu, cât și mama și prietenul meu am transmis un mail la CNA! Inadmisibil'.

Drept urmare, Vulpița a făcut testul poligraf, pentru a dovedi că nu a fost agresată fizic de soțul ei, iar rezultatul a fost dezvăluit chiar în cadrul emisiunii de ieri. Conform testului poligraf, Vulpița nu ar fi fost lovită de Viorel! Ulterior, ea a recunoscut că s-a plâns că ar fi bătută doar pentru a atrage mila celor din jur…

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton