Vocea României are un nou jurat. Va fi Adi Despot un antrenor mai bun ca Marius Moga?

 Oana Pantazi
.

Toamna a început în forță la televiziuni, vineri debutând la Pro TV unul dintre cele mai așteptate show-uri, Vocea României, de data aceasta cu un nou antrenor. Adrian Despot i-a luat locul lui Marius Moga în juriul de la Vocea României, iar emoțiile au fost inerente, și pe bună dreptate, pentru că show-ul este urmărit de circa 2 milioane de telespectatori. Se naște, firesc, întrebarea: va fi Adi Despot un antrenor mai bun ca Marius Moga?

 

Una dintre bombele verii în showbiz a privit înlocuirea lui Marius Moga din scaunul de antrenor de la Vocea României cu Adi Despot, solistul de la Vița de vie. Evident, în scurt timp, părerologii de profesie au început să creeze scenarii, care mai de care mai halucinante, cu privire la plecarea artistului de la emisiune, printre cele mai vehiculate fiind conflictele pe care acesta le-ar fi avut cu ceilalți antrenori, și în special cu Tudor Chirilă. Explicația este însă mult mai simplă și deloc spectaculoasă – Marius Moga a ales să rămână la Vocea României Junior, deoarece anul acesta cele două showuri se vor filma în același timp și i-ar fi fost imposibil să participe la amândouă și să se ocupe și de celelalte proiecte profesionale ale sale.

Adi Despot, emoționat în scaunul de jurat de la Vocea României

Vineri seară, al șaptelea sezon al show-ului Vocea României a debutat în forță, cu un Adi Despot vizibil emoționat, dar ajutat mult de colegii săi de scaune. Atmosfera a fost incendiară, cei patru antrenori făcând show încă din prima secundă. Pachetul a fost complete: voci incredibile, povești de viață pe măsură, reacții fabuloase, atât ale concurenților, cât și ale antrenorilor, umor spumos, emoție pură 100%. Tudor Chirilă a fost la fel de efervescent ca de obicei, pus pe glume și, uneori, imposibil de refuzat, Loredana a cântat, a dansat și… a plâns, Smiley nu s-a lăsat nici el mai prejos, iar Adi Despot, desi mai rezervat la început, s-a integrat perfect în acest careu de ași.

Spre deosebire de sezonul trecut, cei patru jurați au fost mult mai  fair-play unii cu alții, loviturile sub centură au lipsit aproape complet și nici ironiile parcă nu au mai fost la fel de acide ca în sezoanele în care Moga a ocupat scaunul de antrenor. Se pare că micul Mozart avea talentul deosebit de a scoate tot ce e mai rău din Chirilă, deoarece uneori confruntările păreau că se vor solda cu victime. Relația dintre Despot și colegii lui de scaune a fost una mult mai moderată, uneori suspect de prietenoasă, chiar dacă până la finele show-ului, în lupta acerbă pentru concurenți, cu toții au folosit și mijloace mai puțin „ortodoxe” pentru a-și atrage voturile. Adi Despot, care s-a ales deja cu niște concurenți valoroși, declara: Atmosfera din platou e ceva ce n-am mai întâlnit în niciun alt show de televiziune. Și așa emoțiile sunt foarte mari pentru concurenți, pentru că sunt la Vocea României. Atmosfera din platou este de-a dreptul incendiară'.

Într-adevăr, exact asta s-a simțit și din fața televizorului, pentru că prima emisiune a noului sezon din Vocea României a întrecut toate așteptările. Așadar, exaltatul (Chirilă), sexoasa (Loredana) și băiatul bun (Smiley) au închis careul cu  (aparent) introvertitul Despot, pe care, așa cum spunea și el, n-am vrea să-l vedem dezlănțuit… Sau poate că am vrea, pentru că suntem convinși că, până la sfârșitul acestei ediții, mai avem multe de văzut și de auzit. În orice caz, capitalul de popularitate al lui Despot e în creștere, valul mare de simpatie al publicului transferându-se imediat și asupra lui, iar asta, cu siguranță, datorită chimiei perfecte dintre el și ceilalți colegi ai lui, chimie pe care nu am simțit-o la fel de puternică în formula trecută. Și suntem convinși că aceasta se va transfera și asupra concurenților care-l vor alege ca antrenor. Concluzia rămâne să o trageți voi!

Oana Pantazi

Sursa foto: PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton