Vlăduța Lupău, moment stânjenitor pe scenă: "Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine"

 Dumitrache Laura
.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista nu se poate plânge de lipsa de succes, iar fiecare melodie pe care o lansează devine hit. Atunci când vine vorba de evenimente, Vlăduța este extrem de solicitată, având deja programate spectacole până în 2023. Recent, artista a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment pe scenă, când a vrut să se lase de cântat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a fost la un pas să renunțe la cariera muzicală în urma unui moment stânjenitor pe care l-a avut pe scenă. Artista are un succes imens pe plan muzical, iar în fiecare săptămână are de bifat câte un concert ori de câte o petrecere. În ciuda faimei de care se bucură acum, mai toți artiștii își doresc să colaboreze cu ea.

VladutaVladuta

Vlăduța Lupău, pe numele său real Mărioara Rus Lupău, a interpretat primul ei cântec la vârsta de 4 ani, în emisiunea Mărioarei Munteanu. Artista a urcat pentru prima oară pe scenă în 1995, iar ulterior a devenit una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de muzică populară.

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, când a împlinit 31 de ani:”Nu mi-a dat papucii, dar…”

Citește și: Ce relație există între Olguța Berbec și Vlăduța Lupău.Artistele sunt rude

Citește și: Raed Arafat a spus ce trebuie să aibă românii în casă, în această perioadă:„Nu are rost să inducem panică'

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…'

Vlăduța Lupău, moment stânjenitor pe scenă. A vrut să renunțe la cântat

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, artista a declarat că a avut un moment în care a vrut să renunțe la muzică, din cauza unui moment stânjenitor pe care l-a avut pe scenă.

Am avut un moment… Eram în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni o piesă pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost. Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare', a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.

Vlăduța Lupău, despre momentul primul sărut

Interpreta de muzică populară a spus la ce vârstă a avut primul sărut. Vlăduta este căsătorită cu Adrian Rus din 2019, cei doi având o poveste de dragoste frumoasă. Vedeta și-a adus aminte că primul sărut l-a experimentat în tabăra în Costinești. „Primul băiat pe care l-am sărutat… La tabăra în Costinești. Aveam vreo 12-13 ani. Nu mai știu cum îl cheamă, Cristi, Costel…', a dezvăluit Vlăduța.

Cântăreața s-a căsătorit la vârsta de 29 de ani, în toamna anului 2019. Soțul Vlăduței este fostul portat de la CFR Cluj, Adrian Rus. Între cei doi există o diferență de vârsta de 3 ani, vedeta fiind mai mare decât soțul ei.

Artista a fost la un pas de moarte

Vlăduța Lupău a fost la un pas de a-și pierde viața pe când era în clasa a XI-a. Artista mergea pe jos de la școală spre casă, când un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei. Artista a fost grav rănită și a intrat în comă.

Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae', a spus Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță'. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton