Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână. Are noi probleme de sănătate: "A fost nevoie de chestia asta..."

 Radulescu Ruxandra
.

Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână, în prag de sărbători. Artista de muzică populară, Vlăduța Lupău, se confruntă cu probleme de sănătate, care nu-i dau pace. Cântăreața a avut nevoie de asistență medicală și a împărtășit fanilor ei întreaga experiență pe contul de Instagram. După ce a avut cântări prin toată țara și a susținut o serie de concerte, Vlăduța Lupău se luptă cu o răceală, pentru care face tratament cu vitamine. Vlăduța Lupău se recuperează la acest moment, acasă, alături de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână, în prag de sărbători. Artista a fost activă în ultima vreme, în plan profesional. Vlăduța a avut de susținut mai multe concerte prin țară, iar oboseala, stresul și vremea rece au cam afectat-o pe artistă. Vlăduța Lupău și-a reluat cariera, la doar câteva luni după ce a devenit pentru prima dată mămică. Artista a dat naștere, vara aceasta, unui băiețel sănătos, pe nume Iair.

Vedeta a revenit recent din turneu și și-a dat seama că are câteva probleme de sănătate, așa că a decis să ia imediat măsuri.

001001

Vlăduța Lupău a ajuns cu branula la mână, în prag de sărbători

Vlăduța Lupău a devenit în vară mămica unui băiețel, iar după câteva luni, cântăreața a plecat la drum prin țară, pentru o serie de concerte. Vlăduța a fost desigur însoțită și de fiul ei, căci vedeta nu a renunțat la rolul de mamă, în perioada turneului. Cântăreața de muzică populară a revenit acasă și a constatat că se confruntă cu o răceală, care nu se ameliorează deloc. Ea a decis să apeleze la ajutor medical pentru o perfuzii cu vitamine. Vlăduța Lupău a apărut pe Instagram cu o branulă la mână și a simțit să explice fanilor ce s-a întâmplat de fapt.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj.A avut curaj să se arate 100% naturală

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, la 5 luni de când a născut.Imagine rară cu artista pe plajă

„Nu știu, sper că sunteți sănătoși, la noi în familie toată lumea a răcit. Sper că nu le-am dat eu, mă rog, adică eu așa le zic, nu de la mine ați luat. În oraș am văzut foarte multă lume cu masca, am foarte mulți prieteni răciți, cred că este din nou o viroză, epidemie, habar n-am, aveți grijă de voi. La mine a fost nevoie de chestia asta ca să-mi dau seama că am renunțat la vitamine, la vitamina c în special și la sucurile cu cătină. Eu aveam un obicei, mă rog, mai mult Adi avea un obicei să consume în fiecare dimineață, eu am cam uitat, am lăsat-o așa, am zis sunt forță, sunt bine, am uitat, așa că mi-am început din nou cura cu sucurile de cătină', a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău, nevoită să-și anuleze concertul

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău a postat un mesaj îngrijorător pe contul de socializare în care îi anunța pe fani că și-a anulat concertul pe care urma să-l susțină Chișinău. Mesajul era însoțit de o imagiene cu artista pe patul de spital. Aceasta a mărturisit fanilor că se confruntă cu stări de rău după sarcină din cauză ca uită să-și ia vitaminele. Vlăduța a îndemnat prospetele mămici să aibă cât mai bine grijă de ele.

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul. Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.” a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton