Vlad Gherman, despre presupusa relație cu Oana Moșneagu: "M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună"

 Sutiu Theodora
.

A suferit foarte mult după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu și având în vedere că actrița este deja un nou iubit, Vlad Gherman a fost întrebat insistent de fani, în ultima vreme dacă în prezent dacă are o relație cu Oana Moșneagu, actrița alături de care joacă în serialul Adela, de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, în februarie, luând pe toată lumea prin surprindere cu decizia lor. Actrița s-a refăcut rapid, în timp ce fostul ei iubit a avut nevoie de mai mult timp să treacă peste această ruptură, care, cel mai probabil a venit atunci când el se aștepta mai puțin. Dar, acum, se pare că în sfârșit soarele pare să fi venit și pe strada lui.

vlad-2vlad-2

Ce spune Vlad Gherman despre presupusa relație cu Oana Moșneagu: „E momentul să aflați…'

După ce luni întregi a sperat la o împăcare, pentru actor Cristina Ciobănașu pare să fie istorie. În ultima perioadă, ac a fost văzut tot mai des alături Oana Moșneagu, fanii lui au fost curioși să afle ce relație este între ei.

Așa că, în timp ce fanii încercau să îl descoască cu privire la relație, Vlad Gherman a fimat-o Oana Moșneagu și a întrebat-o ce părere are despre presupusa relație.

M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați. (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună', i-a spus Vlad Gherman Oanei.

„Hai, Gherman, lasă-mă să dorm', a fost răspunsul Oanei Moșneagu. Conversația celor doi a avut loc în timpul unei pauze de filmări pentru serialul „Adela', difuzat la Antena 1.

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman.Prima fotografie cu cei doi, împreună

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea

Vlad Gherman și Cristina Ciobăbașu, împreună la 7 luni de la despărțire

De curând, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au fotografiat împreună. Cele două vedete nu mai formează un cuplu de mai bine de șapte luni.

Despărțirea nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei, așa cum au declarat în repetate rânduri. Cei doi foști iubiți le explică fanilor din mediul online care este relația dintre ei, în prezent.

În imagine, cei doi cu zâmbetul până la urechi, însă din nefericire pentru fanii lor, nu este vorba de o împăcare ci de un anunț legat de serialul Adela.

Ne-am adunat aici să vă reamintim (…), bine nu de asta ne-am adunat. Ne-am gândit să vă transmitem energia noastră pozitivă.', a scris Cristina Ciobănașu la descrierea pozei cu Vlad Gherman.

Marea comunitate a celor doi de pe rețelele de socializare a fost profund uimită. Fanii și-au manifestat dorința de a-i vedea din nou împreună, susținând că sunt făcuți unul pentru altul.

Ce relație au în prezent Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

În urmă ceva vreme, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-ai dorit să lămurească pe toată lumea cu privire la relația lor, postând un mesaj comun legat de acest subiect.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.’, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton