Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: ”Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla”

 Calin Maria Bianca
.

Vlad Gherman se pregătește să o ceară în căsătorie pe Oana Moșneagu. Cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și jumătate. Se iubesc cu foc și au trecut la următorul pas în relația lor mai repede decât oricine se aștepta. Ei bine, acum, Vlad Gherman a dat vestea cea mare și anume că are în vedere să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Nu, nu este deloc o glumă! Iată cele mai noi declarații ale actorului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se bucură de o relație demnă de invidiat. Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și sunt gata să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi se gândesc deja la următorul pas în relația lor, astfel că actorul nu a ezitat să recunoască că se gândește la o cerere în căsătorie.

gherman-9gherman-9

Nu o dată, ci de mai multe ori, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost întrebați dacă nu cumva au planuri de viitor. Ei bine, au fost reținuți în a da detalii, însă nu și de data asta, când actorul a explicat că se pregătește pentru a face pasul cel mare. Bineînțeles, nu a zis când o să fie momentul, fiind o surpriză pentru iubita lui, însă este cert că și ea știe că Vlad Gherman are acest plan.

Citește și: Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a postat o poză de când avea 6 ani

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu și cum se împacă: „Eu sunt mai vulcanică și…'

Citește și: Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit, cu lacrimi în ochi: 'A fost totul greșit. Îmi cer scuze…'

Citește și: Rihanna este însărcinată a doua oară. Și-a arătat burtica de gravidă în timpul show-ului din finala Super Bowl 2023

Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu

Vlad Gherman are planuri mari de viitor cu Oana Moșneagu. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după ce a decis să formeze o relație. Ba mai mult, și părinții lor s-au cunoscut la un interval de timp relatic scurt. Ei bine, când totul merge la superlativ, cei doi au un singur plan în minte și anume, acela de a înainte spre întemeierea unei familii. Actorul s-a decis deja că vrea să o ceară în căsătorie, însă momentan încă se pregătește pentru clipa cea mare.

Am în plan să o cer în căsătorie pe Oana. Ea oricum știe. Nu o să fie o chestie: 'da, vezi că mâine te cer„, . Nici nu o să fie o chestie la care ea să nu se aștepte. Da, e o chestie discutată. Cu cât înaintăm în relația asta ne dăm seama că e din ce în ce mai bine. Am trecut de pragul acela. Când treci de perioada honey moon' (n.r. luna de miere) și așa. Suntem din ce în ce mai bine. Asta ne face pe amândoi să credem că e ce trebuie și că urmează și pasul ăla. Vedem când. Eu zic că există un time perfect pentru toate. Nu știu dacă anul acesta se va întâmpla. O să vedem.', a declarat Vlad Gherman pentru unica.ro.

Vlad Gherman: 'Părinții mei o iubesc maximum pe Oana'

Vlad Gherman nu s-a oprit doar la marea lor iubire cu declarațiile. Pe lângă faptul că ei se iubesc la cote maxime, actorul a precizat că Oana Moșneagu este foarte apreciată și iubită de familia lui. De asemenea, și el s-a integrat foarte ușor pe lângă părinții iubitei lui, care-l plac foarte mult. Prin urmare, nu doar ei își doresc să facă pasul cel mare, ci sunt susținuți și din partea celor care le-a dat viață.

Părinții s-au cunoscut foarte repede, s-au plăcut, a fost așa o chimie instantanee. Părinții mei o iubesc maximum pe Oana, părinții ei mă plac pe mine foarte tare, e foarte bine din punctul acesta de vedere', a mai declarat actorul.

Vlad Gherman este în relații de prietenie cu Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită

Vlad Gherman a trăit o intensă poveste de dragoste cu Cristina Ciobănașu, înainte să fie cu Oana Moșneagu. Cei doi s-au iubit vreme de mai mulți ani și toată lumea se aștepta să facă nunta în viitorul apropiat. Ei bine, lucrurile nu au mai mers între ei și în urmă cu 2 ani au decis să se despartă. La scurt timp, amândoi și-au refăcut viețile, astfel că în prezent au o frumoasă relație de prietenie.

Noi am reușit cumva să păstrăm relația de prietenie. După ce s-au dus toate evenimentele de acum 2 ani, am reușit să păstrăm relația de prietenie și de colegialitate. Evident, pentru că ne cunoaștem foarte bine, atmosfera este foarte drăguță. Glumim foarte mult, facem haz de necaz de foarte multe ori, Andreea face mișto de noi doi. Noi mai facem și foarte multe glume care, poate între niște colegi normali, nu s-ar face, căci nu se cunosc atât de bine. Este foarte drăguț pentru că ne vedem la două săptămâni să filmăm părțile pe care le facem împreună. Ne dă o energie foarte bună pentru tot restul săptămânii', a spus Cristina Ciobănașu pentru ego.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton