Vlad Drăgulin, declarații neșteptate despre tentația drogurilor: „Am avut foarte multe contraexemple în jurul meu”

 Dumitrache Laura
.

Vlad Drăgulin, declarații neșteptate despre debutul în televiziune și tentația drogurilor. Vlad Drăgulin a devenit cunoscut după ce a jucat împreună cu Mihai Bendeac în serialul „În puii mei”. Tânărul a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țară, iar recent a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune. De asemenea, Vlad a vorbit și despre tentațiile substanțelor interzise cu care s-a confruntat în adolescență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Drăgulin, declarații neșteptate despre debutul în televiziune și tentația drogurilor. Vlad Drăgulin, 32 de ani, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din serialul de comedie  „Băieți de oraș'. Ulterior, acesta a ajuns să lucreze în televiziune, moderând câteva emisiuni de la Antena 1. Invitat în podcastul lui Gojira, Vlad a povestit cum a ajuns să devină unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară.

vlad dragulinvlad dragulin

Personajul care l-a făcut vedetă a fost Nicușor de la Brăila, pe care îl imita când era în clasa a 10-a. Drăgulin și-a dorit foarte mult să lucreze alături de Mihai Bendeac, la în urmă cu câțiva ani a devenit celebru imitându-l pe Malone, în serialul Băieți de oraș.

Citește și: Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din Capitală: „Ia zi, unde vrei să-ți fac buzunar?”

Citește și:Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite la X Factor: 'S-a plâns, s-a râs, s-a țipat'

Citește și:O fetiță de șapte ani și-a protejat fratele mai mic timp de 17 ore sub dărâmături, după cutremurele din Siria și Turcia. Fotografia cu cei doi copii a ajuns virală

Citește și:Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină: „Are niște nemulțumiri”

Vlad Drăgulin, declarații neșteptate despre debutul în televiziune și tentația drogurilor

Vlad Drăgulin a cunoscut celebritatea odată cu rolul din serialul la care a luat parte și Mihai Bendeac, de la Antena 1. Invitat în podcastul lui Gojira, Vlad a vorbit despre cariera sa de actor, dar și despre începuturile sale în televiziune. Deși nu s-a gândit că o devină actor în perioada adolescenței. pasiunea pentru teatru a avut loc într-o vacanță, când se afla la facultate.

. „Eram în vacanța dintre anul doi și anul trei la facultate. Pe radarul meu, TV-ul a apărut așa. A apărut la un curs, îl aveam profesor pe Radu Gabriel. Ne-a pus la un examen… Era un spectacol foarte bun, spectacol de master. Eram crescuți în elitismul ăla la Facultatea de Teatru și atunci, cumva, mi-a distrus această prejudecată pe care mi-o formase școala. Învățasem că ăia care se duc la televizor nu sunt actori buni. Atunci l-am văzut pe Mihai (n.r.: Bendeac) și mi-am schimbat părerea.În acea vacanță eram acasă, la București, iar televizorul era dat pe Antena 1 la „În puii mei'. Între timp, devenisem mai sigur pe mine după examenul de situație comică. Luasem singurul 10 din grupă de la mine… Mișu (Mihai Bendeac) i-a propus să îl facă pe Nicușor de la Brăila, un personaj', a povestit Drăgulin.

Vlad Drăgulin, despre tentațiile drogurilor

Totodată, actorul a vorbit și despre tentațiile drogurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Vlad Drăgulin a stat departe de aceste substanțe, deși a fost înconjurat de oameni care consumau. Actorul a reușit să stea departe de droguri în perioada adolescenței.

„Ar fi penibil să mă apuc acum de droguri, la 32 de ani. Am avut foarte multe contraexemple în jurul meu și m-am speriat',  a declarat actorul.

Vlad Drăgulin: „Eu nu uit de ce am venit în București”

Vlad Drăgulin susține că nu a fost niciodată atras de statutul de vedetă, motiv pentru care nu se consideră o celebritate. Mai mult, tânărul susține că vrea să fie actor și să joace în multe producții.  „Nu-mi doresc cu orice preț să fiu vedetă, de-aia nici nu fac turul emisiunilor. Eu nu uit de ce am venit în București, am venit să fiu actor'.

Vlad Drăgulin s-a născut în Buzău și a absolvit Liceul de Artă M. Sterian din orașul său. Acesta a urmat cursurile teatrale la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale' din București. A fost ales în producții de mare succes precum „Băieți de oraș', „În puii mei' și a fost co-prezentator la X Factor și iUmor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton