Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din Capitală: "Ia zi, unde vrei să-ți fac buzunar?"

 Dumitrache Laura
.

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai cunoscuți actori din generația nouă. Acesta a făcut senzație alături de Mihai Bendeac în serialul Băieți de Oraș. Actorul a reușit să le câștige inimile românilor cu umorul său ieșit din comun. Cu toate astea, se pare că Vlad nu are doar povești amuzante de spus, ci și unele de-a dreptul cutremurătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Vlad Drăgulin este activ pe rețelele de socializare, dar și pe canalul de Youtube, acolo unde postează clipuri video alături de prietenul său, Speak. Invitat la podcast-ul „La Fileu', Vlad a povestit momentele prin care a trecut în viață. Ei bine, actorul a șocat multă lume după ce a povestit că a fost la un pas de moarte.

vlad-dragulin-malone-baieti-de-oras-11vlad-dragulin-malone-baieti-de-oras-11

Vlad Drăgulin joacă de mulți ani pe scenele teatrului românesc, dar celebritatea a cunoscut-o odată cu rolul lui Malone. Mult timp după terminarea filmărilor la „Băieți de oraș', Drăgulin a fost asociat cu personajul pe care îl interpreta. Pentru Vlad, acest lucru s-a transformat într-un coșmar. Actorul a povestit o întâmplare șocantă, fiind amenințat cu briceagul într-o shaormerie.

Citește și: Cine este Vlad Drăgulin, cel mai nou membru din echipa a iUmor

Citește și: Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite la X Factor:'S-a plâns, s-a râs, s-a țipat'

Citește și: Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua:„Multă lume mă jignește'

Citește și: Ce relație are acum Lidia Buble cu Răzvan Simion:„A fost o poveste frumoasă'

Vlad Drăgulin, amenințat cu moartea într-o shaormerie din Capitală

Vlad Drăgulin a povestit unul dintre cele mai șocante episoade din viața lui. Din cauză că oamenii îl priveau ca pe Malone, Drăgulin s-a confruntat cu multe probleme. Actorul a fost la un pas de moarte, iar întâmplarea a povestit-o în podcast-ul lui Speak. Vlad se afla la o shaormerie din Capitală împreună cu un prieten când un bărbat l-a amenințat cu briceagul.

'M-am așezat cu un prieten la masă, eram cu încă cineva. Lângă noi erau mulți, oricum, și mai fioroși, dar și mai bătrâni. Erau 40 și ceva de ani, bombardieri din ăștia, păreau genul care au făcut pușcărie.

Unul dintre ei a zis <>. Am zis <>și m-am întors. Nu puteam să mă prefac că nu mă strigă cineva. Unul dintre ei s-a ridicat, și-a luat un scaun. În clipa aia eram doar un cal de distracție. Eram, practic, doar un argument al faptului că este el șmecher în fața prietenilor lui.', a spus Vlad Drăgulin, potrivit Cancan.ro.

Cum a reacționat actorul

Cu toate că povestea părea să se terminte, bărbații nu s-au lăsat, iar conflictul a degenerat. Vlad Drăgulin a ales să-i ignore, deși a fost jignit și umilit în repetate rânduri. Persoanele respective s-au înfuriat când au văzut că actorul nu reacționează și l-au amenințat cu moartea. Șocat total, actorului nu-i venea să creadă că este amenințat cu briceagul. Din fericire, indivizii s-au calmat și l-au lăsat în pace.

„Ia zi, unde îți fac buzunar? Ia zi, scot briceagul la tine! Mi-a luat cartofii din farfurie. Chiar mi-a scos discheta cine m-a crescut pe mine, cum m-au crescut pe mine părinții mei? Astea-s de pușcărie, e ceva foarte departe de mine. m-am uitat, mi-am luat șoc și m-a văzut că m-am așa și mi-a zis <>', a mai spus actorul.

Ce a însemnat pentru Vlad Drăgulin rolul lui Malone

Cu toate că a întâmpinat și momente mai puțin frumoase din cauza personajului pe care îl juca alături de Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin a fost mereu recunoscător faptului că personajul Malone i-a adus faima. Într-un interviu, actorul declara că a iubit foarte mult acest personaj, subliniind că datorită lui a scăpat de complexul de inferioritate și teama de a fi înapoiat.

Așa a fost făcut el, din fricile mele. Deși au trecut trei ani de când s-au terminat filmările la „Băieți de oraș', acel rol a însemnat o sumă de cunoștințe acumulate în vreo patru ani de scheciuri TV. Patru ani m-am jucat, am descoperit, am testat și cu acel rol am încoronat o etapă din viața mea profesională – un fel de maturizare.„, a spus Vlad Dragulin pentru luxury.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton