Viviana Măntoiu nu l-a uitat pe Cornel Galeș! Ce a pregătit pentru pomana de un an a iubitului ei

 Oana Pantazi
.

Pe 30 noiembrie se împlinește un an de la moartea lui Cornel Galeș, iar Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături în ultima perioadă a vieții, îi onorează memoria… Din nefericire, nu se poate afla fizic la comemorarea soțului ei, însă iată ce a pregătit pentru pomana de un an a iubitului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum un an și ceva, Cornel Galeș și Viviana Măntoiu erau fericiți… Acum, Viviana se pregătește acum pentru pomana de un an a lui Cornel Galeș… Moartea dramatică a lui Cornel Galeș, într-un teribil accident de mașină, a șocat pe toată lumea. Fostul soț al Ilenei Ciuculete reușise să depășească momentele grele și își refăcuse viața alături de Viviana Măntoiu, pe care era nerăbdător să o ia de soție.

Viviana Măntoiu este femeia care i-a fost alături lui Cornel Galeș după moartea soției sale, artista Ileana Ciuculete, care s-a stins din viață în urma unei boli necruțătoare în luna martie 2017. Cei doi aveau o relație foarte frumoasă, iar Cornel Galeș își dorea să formeze o familie cu cea care i-a devenit iubită la ceva timp de la moartea soției sale. Din nefericire, planurile sale nu au coincis cu cele ale divinității, iar Viviana a intrat în biserică pentru a-și conduce partenerul de viață pe ultimul drum…

„Am organizat o pomană…”

Chiar dacă nu erau căsătoriți, cea care s-a ocupat de repatrierea sicriului cu trupul neînsuflețit al lui cornel Galeș, dar și de cele cuvenite a fost Viviana. Iar acum, la un an de la decesul iubitului ei, tot Viviana se ocupă de cele creștinești. Din păcate însă, ea nu poate fi prezentă la mormântul bărbatului iubit, însă și-a delegat fiica să îi onoreze memoria fostului ei logodnic.

'Mama este plecată din țară, mă voi ocupa eu de tot ce trebuie, așa cum mi-a trasat ea indicațiile. Am organizat o pomană, va avea loc pe 28 noiembrie, am invitat la ea pe toți apropiații și vom împărți câteva pachete. Fiind post, am decis să respectăm tradiția, dar să împărțim mâncărurile sale favorite. Am pregătit pachete cu sarmale de post, cu mămăliguță, colaci, colivă… Vom vedea dacă ne dă voie preotul, atunci vom pune și o sticlă de vin, pentru că așa i-ar fi plăcut lui', a declarat Sasha Măntoiu pentru wowbiz.ro

4fiii-Ilenei-Ciuculete4fiii-Ilenei-Ciuculete

Cornel Galeș a fost iubit de familia Vivianei Măntoiu

Sasha, fiica Vivianei a povestit, de altfel, că avea o relație foarte bună cu logodnicul mamei sale, care i-a fost alături în momentele grele, așadar acum, ea este cea care se va ocupa de cele creștinești, în lipsa mamei sale.

'Cornel era un tip care era tot timpul vesel, era optimist. Îmi lipsește foarte mult felul lui de a fi, ne înțelegeam de minune. Era plin de viață și îmi dădea, adeseori, și sfaturi bune, ne înțelegeam foarte bine. Chiar îmi pare rău că nu îl mai am prin preajmă. E normal să mă implic pentru pomana lui Cornel, el a fost tot timpul lângă mine când am avut nevoie. Măcar atât să pot face pentru el, acum că nu mai este', a mai declarat fiica Vivianei Măntoiu.

Citește și: Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…”/ EXCLUSIV

Faptul că Viviana și Cornel au fost logodiți la altar i-a permis acesteia să-i facă pomană celui care ar fi trebuit să-i devină soț.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină tragic petrecut în Spania. Cornel Galeș a murit la doi ani după ce soția lui s-a stins din viața, fiind răpusă de o boală nemiloasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton