Virgil Ianțu și-a înregistrat numele la OSIM. Care este povestea poreclei sale: "Au constat că e greu de reținut..."

 Raiciu Adriana
.

Virgil Ianțu debuteză în televiziune când în România este difuzată pentru prima dată emisiunea „Vrei să fii milionar?”, în 2000. De-a lungul anilor, a prezentat mai multe emisiuni și se prezenta sub acest nume de Ianțu, însă adevărul este că vedeta de televiziune are un alt nume de la familie. Iată cum a ajuns să primească această poreclă și cum și-a înscris numele la OSIM.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră. Și-a făcut debutul în televiziune cu emisiunea Vrei să fii milionar?, însă au urmat și alte proiecte extrem de importante și cunoscute de publicul larg. De-a lungul anilor, s-a prezentat sub numele de Ianțu, însă adevărul este că numele lui de familie era altul.

virgil-iantuvirgil-iantu

Se pare că Ștefan Bănică a fost cel care i-a dat această poreclă, întrucât numele cântărețului, Gătăianțu, era prea greu de pronunțat. Și pentru că și-a dorit ca de acum să figureze și în acte sub acest nume, prezentatorul a mers și și-a înregistrat numele la OSIM.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație:„Cererea a fost făcută și acceptată'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu.Roxana a împlinit 40 de ani

Citește și: Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău:„Zilele mele sunt aglomerate’

Citește și: Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce pe micile ecrane!Emisiunea alături de Cove e în plan de dinainte de pandemie

Virgil Ianțu și-a înregistrat numele la OSIM

Pe vremea când făcea parte din trupa lui Ștefan Bănică de backing-vocals The 50s, cântărețul a decis să îi dea o poreclă lui Virgil. Astfel, a ajuns ca toată lumea să îl știe pe prezentator sub numele de Ianțu, deși numele său de familie era Gățăianțu.

Ulterior, a decis să își înregistreze numele la OSIM( Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), ca să nu îl mai poate folosi nimeni altcineva.

Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu.Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu (râde)! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată', a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

Virgil Ianțu, detalii despre pasiunea sa pentru muzică

Puțini sunt cei care știu că Virgil Ianțu este pasionat și de muzică și chiar a cântat alături de Ștefan Bănică, dar și de alți artiști din țara noastră.

În cadrul unui interviu, a recunoscut că își dorește foarte tare să revină cu piese noi și le pregătește deja surprize fanilor.

„La muzică nu am cum să renunț. E parte din viața mea. Cânt și noaptea în somn. Acum niște ani, am lansat un album, „Ieri și azi', de care sunt mândru. Am avut o perioadă frumoasă de concerte și turnee prin țară, dar au venit și vremurile mai dificile și lucrurile s-au complicat. Voi reveni', a promis artistul, potrivit sursei citate anterior.

Totodată, a ținut să sublinieze faptul că nu vrea să facă orice gen de muzică, ci vrea să facă ceea ce îi place.

„Eu nu mi-am căutat vreun loc în industria muzicală. Eu cânt de plăcere și recunosc că am fost foarte selectiv când am acceptat o propunere de a cânta. De aceea, „Ieri și Azi' este un alt fel de stil muzical, o muzică diferită, o cu totul altă poveste și alt ritm. Pentru mine, locul, atmosfera și oamenii cu care aleg să cânt reprezintă elemente importante pentru a construi o experiență muzicală', a mai spus acesta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton