Virgil Ianțu a donat plasmă, după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Cu o donație puteți salva 3 vieți”

 Lupescu Anca
.

Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Prezentatorul TV a mers la spital, unde s-a testat și a primit rezultatul testului ca fiind pozitiv. Din fericire, el a fost testat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19, iar acum s-a vindecat, atât el cât și fetița lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu s-a prezentat la un centru de transfuzii și a donat plasmă. Omul de televiziune face un apel la toți cei care s-au vindecat de Covid-19 să doneze, ca să-i slaveze pe care care se confruntă cu o fază gravă a bolii.

Virgil Ianțu a postat pe Facebook o imagine de pe patul din centrul de transfuzii joi. Zâmbitor, prezentatorul TV i-a rugat pe cei care au trecut prin Covid-19 să doneze plasmă pentru pacienții mai puțin norocoși.

'Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare, ci doar câteva ore libere, atunci vă rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupă de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri', a scris Virgil Ianțu pe pagina personală de Facebook.

Virgil Ianțu, diagnosticat cu Covid-19 la începutul lunii octombrie

La începutul lunii octombrie, Virgil Ianțu anunța că a fost diagnosticat cu Covid-19. Din fericire, Virgil a făcut o formă ușoară a bolii.

„A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!', scrie atunci Virgil pe Facebook.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a povestit că după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, primele patru zile au fost destul de neplăcute, iar starea s-a accentuat ulterior.

Reacția lui Virgil Ianțu, după ce a fost acuzat că a fost plătit să spună că are coronavirus

Nici acum, când cazurile de COVID-19 au depășit numărul de 4000 în România în doar 24 de ore, unii oameni nu cred în totalitate în existența virusului. Virgil Ianțu a fost acuzat că a primit bani să spună că are coronavirus, iar reacția lui acidă nu a întârziat să apară.

virgil-iantu-1024×614virgil-iantu-1024×614

E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei’., a spus vedeta.

Citește și:

Gabi Szabo, confirmată pozitiv cu COVID-19! „Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus'

Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți'

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

‘Am descoperit un antibiotic miraculos argentinian. Se pare ca ma face bine de tot! Atentie la dozaj! Va doresc sanatate tuturor!’, a postat prezentatorul TV pe una dintre rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton