Viorel Lis o imploră pe Oana să nu îl ducă la azil: "A văzut cazul lui Arșinel"

 Dumitrache Laura
.

Viorel Lis trece printr-o perioadă dificilă. Fostul edil al Capitalei este îngrozit că ar putea ajunge la azil, după ce a văzut la televizor ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel. Viorel Lis o roagă pe soția sa, Oana să nu îl părăsească și să nu îl ducă la azil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viorel și Oana Lis trec printr-o perioadă dificilă. În ultima vreme, fostul primar general al Capitalei s-a confruntat cu probleme de sănătate. Pe lângă asta, cei doi nu se descurcă deloc bine pe plan financiar și le e din ce în ce mai greu să se întrețină, În urmă cu câteva zile, Oana a cerut ajutorul pe rețelele de socializare, deoarece avea nevoie de un scaun special, iar oamenii au făcut donații.

Oana lisOana lis

Viorel Lis petrece acum mult timp acasă și abia dacă se mai poate deplasa. Fostul edil petrece mult timp în fața televizorului și a văzut că și Alexandru Arșinel are probleme de sănătate. Actorul a fost internat la azil, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. De frică să nu ajungă în aceeași situație, Viorel Lis a implorat-o pe soția lui să nu îl părăsească.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:'Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată'

Citește și:Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!'

Citește și:Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Citește și:Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă.Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

Viorel Lis o imploră pe Oana să nu îl ducă la azil

În ultima vreme, Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Pe lângă asta, Oana Lis declară că nu se mai descurcă cu banii și le e foarte greu să se mai întrețină. Recent, vedeta a spus că soțul ei a văzut la televizor ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel și îi este frică să nu ajungă în situația lui. Celebrul actor a fost internat la un azil, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit, fiind transportat la spital.

„Da, îmi este foarte greu. De exemplu, astăzi, este nunta unui prieten, de zece ani ne ştim, şi îi confirmasem că mă duc la nuntă, dar nu pot să mă duc pentru că s-a întâmplat beleaua. Toată lumea se uită se uită ce îți lasă moșu, dar nimeni nu știe ce sacrificii faci. Poate alta s-ar fi dus la nuntă, dar nu eu nu pot să fac asta, atâta timp cât știu că Viorel are dureri și nu este bine. S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc', a declarat Oana Lis, potrivit romaniatv.net.

Oana Lis, apel disperat pe Internet

În urmă cu câteva zile, Oana Lis a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Vedeta și-a vândut verigheta și i-a rugat pe urmăritorii ei să o ajute cu donații pentru soțul ei. Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur și avea nevoie urgentă de un scaun special, care costă foarte mult.

'Fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperare făcută acasă, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata. Eu voi lupta în continuare oricum pentru ca el este familia mea . Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteși și doriți să donați pentru el, pentru o recuperare și o eventuală operație. Vă mulțumim anticipat', a scris Oana Lis pe Facebook.

Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate

Viorel Lis a început să aibă probleme de sănătate în urmă cu mai mulți ani. Fostul primar general al Capitalei a ajuns la spital în 2018, acuzând stări de rău. În urma investigațiilor făcute de medici, ei au constatat că acesta suferise un accident vascular cerebral.

În 2017, Viorel Lis a trecut printr-o operație de colecist. Oana, soția lui, este aproape de el și are grijă în permanență de acesta. Deși îi este extrem de greu, Oana susține că nu îl va părăsit pe Viorel, indiferent de situație. Oana și Viorel Lis s-au căsătorit în 2011, deși diferenta de vârstă este de 35 de ani. De-a lungul anilor au primit multe critici, dar cei doi au demonstrat că iubirea nu are vârstă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton