Viorel Bogateanu - gest caritabil inedit pentru batranii de la caminul ”Casa primitoare” (P)

 advertising.ringier
.

Viorel Bogateanu, liderul si solistul tarafului cu acelasi nume a facut un gest caritabil emotionant, colindand batranii de la CAMINUL CASA PRIMITOARE' din Ciorogarla. 

Au fost momente de emotie, bucurie, lacrimi si fericire in acelasi timp . Ma bucur din suflet ca am putut readuce zambetul pe buze celor 94 batrani nevoiasi de la acest camin care au atat de mare nevoie de noi . Ne-am gandit sa le oferim un altfel de moment in prag de sarbatoare si cu siguranta am reusit, macar pentru cateva momente sa mai alungam gandurile triste ale batranilor. Doresc sa multumesc din suflet membrilor din taraful Viorel Bogateanu, conducerii caminului Casa Primitoare si tuturor celor care au contribuit la acest moment special . Totodata, dorim sa informam ca anul viitor vom continua seria gesturilor caritabile la un camin de copii , unde vom organiza un spectacol sensational , iar toate fondurile stranse le vom dona sufletelor din camin .

In praga de sarbatoare, doresc sa multumesc tuturor fanilor pentru aprecierea fata de munca noastra, va dorim SARBATORI FERICITE cu bucurii si impliniri , iar anul viitor promitem sa lansam cat mai multe melodii speciale pentru sufletele dvs marca VIOREL BOGATEANU !

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la nr tel 0738.740.222 – Viorel Bogateanu ( lider taraf ), website www.viorelbogateanu.com, facebook : Taraful Viorel Bogateanu, email : [email protected], YouTube : Viorel Bogateanu.

TARAFUL VIOREL BOGATEANU – SOLUTIA PERFECTA PENTRU EVENIMENTE SENZATIONALE CU TARIFE SPECIALE !

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton