Victor Slav revine la TV! Prezentatorul se întoarce la Kanal D, la Bravo, ai stil!

 Radulescu Ruxandra
.

Victor Slav revine la TV, însă nu la Antena 1, așa cum s-au obișnuit până acum fanii, ci la Kanal D. Publicul va avea ocazia să-l vadă pe carismaticul prezentator în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Slav a dezvăluit, recent, detalii necunoscute din perioada carierei sale de model. Prezentatorul a relatat care a fost motivul pentru care s-a retras din modelling și a vorbit și despre prietenia cu Bogdan Vlădău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav revine la TV, în cadrul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Se pare că prezentatorul a urmat exemplul lui Dan Negru și a lăsat Antena 1, pentru o ofertă mai bună. Fanii îl vor vedea pe carismaticul Victor Slav la „Bravo, ai stil!”, deși momentan nu se știe care anume va fi rolul său în cadrul emmisiunii.

victor-slav-7victor-slav-7

Victor Slav revine la TV, la Kanal D. Va prezenta Bravo, ai stil, cu Ilinca Vandici

Nu se știe momentan care anume va fi rolul său în cadrul show-ului de fashion, cert este că pe Victor Slav îl va ajuta și experiența sa ca model. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut mărturisiri neașteptate despre această perioadă a vieții sale, care i-a deschis multe uși. Acesta a dezvăluit că cel care a l-a susținut pe acest drum a fost chiar tatăl său.

Citește și: Ce dietă ține Victor Slav. Trucul prin care se menține în formă, la 42 de ani: „Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav: „Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…”

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA”:”Meriți tot ce e mai bun”

Citește și: Armin Nicoară a intrat în depresie, după ce a aflat că are diabet: „Am avut și gânduri de moarte. Claudia a umplut golul ăla'

Pe vremea mea se făceau cursuri de modelling și tatăl meu este responsabil. A vrut neapărat să fac acele cursuri, le-am făcut și uite, datorită lui am ajuns și am prezentat cam pentru toți designerii mari din România, iar apoi datorită modellingului am intrat în televiziune.”, a declarat Victor Slav, pentru Unica.

Victor Slav a devenit model la 18 ani

Slav și-a început cariera de model pe când era doar un adolescent de abia 18 ani, însă în scurt timp a reușit să se facă remarcat. Acesta a prezentat pentru toți marii designeri de la noi din țară, Botezatu sau Ingrid Vlasov.Contrar așteptărilor, nu se câștiga foarte bine din profesia model, însă Slav era entuziasmat de experiența în sine.

Nu pot să spun că se câștiga foarte bine. Trebuie să recunoaștem că la noi în țară nu sunt niște sume nemaipomenite. Nu se câștiga foarte mult din modă,  prezentări de modă, dar se câștiga din reclame și făceam și reclame.” a povestit Victor Slav pentru sursa citată.

Victor Slav, un tată grijuliu și iubitor

Dincolo de lumina reflectoarelor, Victor Slav este și tatăl unei fetițe adorabile, Sofia, rezultatul mariajului cu Bianca Drăgușanu. Artistul susține că o va va susține pe fiica lui să-și urmeze visele și va căuta, în același timp, să o îndrume către scopuri constructive.

Voi încerca să o sprijin în tot ceea ce va vrea ea să facă și în tot ceea ce își dorește. Dacă o să fie ceva care cred că nu e ok, o să încerc să mă impun, sper să nu fie cazul, dar în proporție foarte mare o să o sprijin cam în tot ceea ce își dorește.”, a mai adăugat Slav.

Victor Slav dezvăluie momentul de cumpănă din viața sa

Victor Slav a dezvăluit și momentul în care a fost nevoit să aleagă între o carieră de model internațional și aceea de vedetă de televiziune la PRO TV. Slav își amintește că bunul său prieten, modelul Bogdan Vlădău, a ales podiumul, iar el și-a încercat norocul la PRO TV.

Am încheiat practic în 2001, doar 4 ani am lucrat ca model, pentru că după aceea am intrat în televiziune, am semnat cu Pro-ul în acea perioadă. Este ciudat acum că îmi aduc aminte, atunci a fost ca o răscruce de drumuri. Puteam să merg pe modelling și să merg afară, Bogdan Vlădău în perioada aceea chiar a plecat cu un contract în China și trebuia să stea două luni și s-a întors după doi ani, pentru că s-a dus în Taiwan, peste tot a umblat.  Eu prinsesem contractul cu Pro-ul și am ales să stau aici. Practic atunci s-a fragmentat tot.„, a precizat Victor Slav.

Victor Slav, anunț important pentru fani

Victor Slav revine la TV. Acesta și-a anunțat fanii că va lua parte la show-ul „Bravo, ai stil!”, după ce a încheiat colaborarea cu Antena 1.

A fost o colaborare cu Antena 1, pentru că acolo este și o echipă dragă mie, cu care am colaborat cu ea, este o echipă din Pro TV, a fost și Cătălin acolo. O să înceapă Bravo, ai stil', nu știut exact, o să ne vedem acolo!”, a menționat vedeta.

Victor Slav și Bogdan Vlădău, o prietenie de 22 de ani

Pe Victor Slav și pe modelul de talie internațională, Bogdan Vlădău, îi leagă o frumoasă prietenie, care durează încă din perioada liceului. Prezentatorul TV a relatat că de fapt el a fost cel care l-a învățat pe Vlădău cum să defileze pe podium.

Noi am făcut amândoi Caragiale, el era cu un an mai mare. Nu ne-am întâlnit practic în liceu, dar a făcut și el curs de modelling când eu deja predam. După un an și jumătate de când făceam modelling, am ajuns să predau la o agenție modeliing. El a venit acolo și eu practic l-am învățat să meargă. Atunci ne-am sudat foarte bine, ne-am împrietenit, practic de când aveam 19-20 de ani. Deci de vreo 22 de ani suntem prieteni.”, a declarat Victor Slav.
Sursa FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton