Imagini de la petrecerea pe care i-a organizat-o Victor Slav fiicei lui. El a lipsit de la evenimentul organizat de Bianca Drăgușanu

 Laciu Andreea
.

Victor Slav a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica lui. Fostul prezentator de televiziune a lipsit de la evenimentul fastuos organizat de Bianca Drăgușanu, dar asta nu înseamnă că nu a sărbătorit alături de Sofia de ziua ei de naștere. Iată cum au petrecut cei doi, tată și fiică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de fosta soție, a preferat ceva mai restrâns, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa că totul s-a petrecut la el acasă, alături de bunicii fetiței, dar și de o prietenă de-ale Sofiei.

bianca-dragusanu-de-ziua-sofiei-1bianca-dragusanu-de-ziua-sofiei-1

Victor Slav, petrecere pe cinste de ziua Sofiei

Sofia Natalia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, a împlinit vârsta de 6 ani în data de 26 septembrie. Mama ei a organizat o petrecere de basm la un restaurant de pe Lacul Snagov. Micuța a avut parte de trei torturi, un candy bar uriaș, animatori și multe alte distracții. La eveniment au participat inclusiv Madi Drăgușanu, bunica Sofiei, dar și Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav a organizat o petrecere mai intimă, la care au participat și părinții lui, Mihaela și Constantin Slav, informează lpf. Sofia a primit și aici un tort în ton cu vârsta ei. Din imaginile postate de fostul prezentator pe Instagram, pare că s-a distrat pe cinste. O parte dintre fanii lui au observat că în filmările de pe contul lui Sofia ar părea mai relaxată față de imaginile postate de Bianca Drăgușanu.

Citește și: De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu: „Eu l-am invitat”

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair: „Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult”

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…”

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor: „Este disperat. Plânge încontinuu”

„Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea”, „Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”, „Super apariție, exact cum trebuie să fie o fetiță naturală și fără machiaj la vârsta ei. Victor, nu lăsa ca Sofia să fie transformată de la această vârstă fragedă într-un copil care să-și piardă copilăria și identitatea”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Victor Slav, pe rețelele de socializare.

De ce a lipsit, de fapt, de la petrecerea Biancăi Drăgușanu

Vedeta a dezvăluit că nu sunt probleme în relația de prietenie pe care o are cu fostul ei soț. Însă, s-ar părea că starea de sănătate a fostei ei soacre ar fi unul dintre motivele care l-ar fi făcut pe Victor Slav să lipsească de la marele eveniment.

‘Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal.

Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu. Am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland. Apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți’, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton