Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat

 Lupescu Anca
.

ianca Drăgușanu a promit că va face dezvăluiri incendiare despre ce se petrece în viața ei, asta după ce au apărut imaginile în care blondina este tumefiată și abia poate merge, din cauza bătăii primite de la Alex Bodi. Cu toate că și-a sfătuit fanii să „rămână aproape’, a trecut aproape o zi de când blondina își ține fanii cu sufletul la gură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar o zi de la apariția imaginilor șocante, Victor Slav a decis să își ia copilul de la fosta soție. Acum, fostul prezentator s-a fotografiat cu Sofia, iar motivul este mai mult decât normal. Pentru ca fetița să nu sufere și să nu își vadă mama desfigurată, Victor Slav a intervenit rapid și a luat-o pe Sofia ca să petreacă timp împreună.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși împreună la câteva ore după ce vedeta a fost bătută! Cum se comportă cuplul

Mai mult, Victor Slav a fost prezent la ziua fetiței sale, care s-a ținut la Alex Bodi acasă. Cei trei, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav, au petrecut împreună timp cu ocazia zilei de naștere a micuței Sofia.

Bianca-DragusanuBianca-Dragusanu

A promis că își va da jos „toate măștile’ și va demonstra cum arată „o femeie nemachiată și iubită’

Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați. Ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată’, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, atacată de fani pentru că a încercat să ascundă bătaia primită de la Alex Bodi: „Ți-ai cumpărat tăcerea’

Fanii acesteia încă așteaptă ca Bianca Drăgușanu să facă acele dezvăluiri șocante, așa cum le-a promis. Ba mai mult, vedeta este încurajată din toate părțile, iar internauții nu ezită să-i dea sfaturi despre ce ar trebui să facă mai departe.

Bianca dragă te înțeleg perfect prin ce treci,toată lumea își dă cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce e în sufletul tău. Nu există iubire adevărată fără suferință. Iar eu știu prea bine ce e iubirea adevărată, dar și suferința….offff…dacă n-ar exista gelozia asta …ar fi prea bine și prea frumos….ai grijă de tine Bianca‘, a comentat o internaută.

Gestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-o

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton