Victor Slav e un bărbat împlinit. Prezentatorul TV se bucură de o carieră în plină ascensiune

 Pirvu Cristina
.

Victor Slav, de când a intrat în familia Kanal D, se bucură de un succes de neegalat. Este un bărbat împlinit și din punct de vedere personal, dar mai ales profesional. Iată ce carieră frumoasă are. 

Victor Slav a intrat cu ani în urmă în familia Kanal D, când i-a luat locul lui Mădălin Ionescu în echipa Wowbiz. A prezentat emisiunea alături de Andreea Mantea. Anii au trecut, iar el a rămas la același post de televiziune.

A apărut în repetate rânduri și ca jurat la Bravo, ai stil, dar are și propria emisiune la același post, Vulturii de noapte. Pe lângă toate acestea, împreună cu Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, prezentatorul TV este gazda mai multor evenimente din țară. Se pare că toate merg din plin.

Recent, acest a postat o imagine pe Instagram, iar fanii au reacționat: Cel mai frumos 💙', Dumnezeule, 😋ce avem noi aici!!!', Superb, arăți impecabil, Victor'. Postarea lui vine după ce au apărut zvonuri în presă că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de fgostul iubit, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, agresată fizic de Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu ar fi fost lovită de Alex Bodi, conform Cancan. Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje’ ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit o ceartă și bărbatul ar fi devenit agresiv.

‘S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău’, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi pentru Cancan. 

Într-o postare făcută de Bianca Drăgușanu pe Instagram, vedeta apare cu o vânătaie pe mână.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton