Victor Slav are o nouă iubită. Cine este blonda sexy de care s-a îndrăgostit

 Stamen Diana
.

Victor Slav este îndrăgostit din nou. După divorțul de Bianca Drăgușanu, prezentatorul TV de la Kanal D a avut o relație cu Raluca Silea, însă nu a durat prea mult. Acum, Victor Slav a pus ochii pe o blondă sexy.

După ce s-a despărțit de mama fetiței sale, Victor Slav a fost foarte discret în ceea ce privește viața lui amoroasă. Câteva luni bune prezentatorul TV și-a ascuns relația cu Raluca Silea, însă după ce s-a aflat că nu mai e singur, relația lor nu a mai durat mult. După ce s-a despărțit și de focoasa brunetă, Victor Slav nu a mai avut nicio altă relație… sau cel puțin așa a vrut să credem.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pus ochii acum pe o blondă sexy. Ela este cea de care Victor Slav s-a îndrăgostit, potrivit Cancan. Evident, este o bombă sexy și are mai multe intervenții estetice. Ela, noua iubită a vedetei, lucrează ca hostess la o terasă din București. Cu siguranță blondina i-a atras atenția lui Victor Slav cu formele sale sexy.

Victor Slav, despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu după divorț

Ți-ar plăcea ca fiica ta să practice dansul? Chiar, Sofia are inclinații artistice?

Da, mi-ar plăcea. Ea dansează, are niște mișcări speciale, specifice celor trei anișori ai ei. Mi-ar plăcea să meargă la dansuri, la balet. Astfel de activitate îi dezvoltă armonios corpul. Este prea devreme să vorbim despre înclinații artistice, dar îi place să danseze, să cânte, să deseneze. Cu siguranță o vom încuraja să își dezvolte pasiunile.

Știu că tu și Bianca aveți o relație foarte bună… Dar aveți și păreri contradictorii în ceea ce o privește pe fetiță?

Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea.

Citește și: Victor Slav, la închisoare? Iată ce au decis judecătorii după prezentatorul TV ar fi fost prins drogat!

FOTO: Facebook

Victor-Slav-si-SofiaVictor-Slav-si-Sofia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton