Victor Slav a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va participa

 Dumitrache Laura
.

Victor Slav a semnat cu Antena 1, după ce a încheiat colaborarea cu Kanal D. Moderatorul de la Bravo, ai stil! va face parte dintr-un show chiar din această vară, unde va fi coleg cu multe vedete din showbiz-ul românesc. În ce emisiunea va apărea fostul prezentator tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Moderatorul TV a încheiat colaborarea cu Kanal D și va putea fi urmărit într-un show chiar din această vară. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se numără printre concurenții de la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1. Afaceristul va participa în noul sezon, alături de multe alte vedete.

Victor SLAV LA ANTENA 1Victor SLAV LA ANTENA 1

Victor Slav s-a retras în ultima perioadă din televiziune pentru a se ocupa de afacerile sale. Ei bine, fostul prezentator revine în forță într-un reality show, difuzat la Antena 1. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se antrenează pentru a face cele mai bune sărituri la Splash! Vedete la apă.

Citește și: Cum este Victor Slav ca tată și cum se înțelege cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:”Refuz să mă las înduplecat…”

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav:„El e mai sensibil'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor:„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten'

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat, din nou, în lenjerie intimă:„Eu sunt…'

Victor Slav a semnat cu Antena 1

Victor Slav a semnat cu Antena 1, după ce a încheiat colaborarea cu postul rival, Kanal D. Fostul prezentator de la Bravo, ai stil! va putea fi urmărit de această dată în calitate de concurent. Victor Slav va participa în noul sezon Splash! Vedeta la apă, alături de alte vedete. În momentul de față filmările emisiunii au început și se desfășoară la bazinul olimpic din Bacău.

Prezentatorul TV se pregătește intens pentru a efectura sărituri de la înălțime în emisiunea de la Antena 1. Victor se antrenează alături de Natalia Mateuț, Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, Naomi Hedman, Cezara Cristescu și multe alte celebrități. Recent, acesta a postat câteva imagini la InstaStory de la antrenament, unde apare alături de colegii săi.

Victor Slav, concurent la Splash! Vedete la apă

În curând, telespectatorii îl vor putea urmări pe Victor Slav la Splash, vedete la apă! Fostul prezentatoar este concurent în emisiune și se înțelege foarte bine cu multi dintre concurenții reality show-ului.

Aceștia petrec mult timp împreună și s-au filmat în timp ce iau masa la restaurant. Victor SLav apare pe marginea bazinului unde se antrenează pentru a primi cele mai bune note de jurați.

Cine jurizează show-ul Splash!Vedete la apă

Victor Slav, Bănel Nicoliță, Vica Blochina, surorile Odagiu, Maria Constantin, Irisha, Nick Casciaro, Gabu Jugaru, Naomi Hedman și Cezara Cristescu sunt o parte din concurentii noului sezon. De asemenea, Iulia Albu, Nea Mărin, Cosmin Natanticu și Clara Gherase sunt jurații emisiunii.

Antrenoarea de înot va oferi nota pentru partea tehnică a săriturii de la 3,5,7 sau chiar 10 metri. Iulia Albu oferă nota secretă, iar Nea Marin punctează performanța. Cosmin Natanticu va puncta curajul concurentiților.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton