Imagini de colecție cu Victor Rebengiuc, la 90 de ani! Cum a fost surprins marele actor în București: îmbrăcat elegant...

 Oana Pantazi
.

Pe 10 februarie, marele actor Victor Rebengiuc a împlinit 90 de ani, dar în cazul său vârsta chiar este un simplu număr. Încă pe scenă la această vârstă memorabilă, actorul se ocupă singur și de mici comisioane și are o energie și o vioiciune extraordinare. Iată cum a fost surprins recent Victor Rebengiuc pe străzile Bucureștiului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Să poți urca pe scenă, la 90 de ani, așa cum o face Victor Rebengiuc este un record pe care puțini îl realizează, însă, cu siguranță, pe marele actor dragostea pentru teatru și film îl face să meargă mai departe cu atâta energie. Marele maestru al teatrului și filmului românesc se menține extraordinar la această vârstă venerabilă, singurul semn evident al senectuții fiind bastonul de care se folosește în timp ce se deplasează.

marele-actor-victor-rebengiucmarele-actor-victor-rebengiuc

Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani

Chiar dacă are o vârstă venerabilă, Victor Rebengiuc are o energie incredibilă și văzându-l puțini ar spune că marele actor este nonagenar. Recent, acesta a fost surprins pe stradă de paparazzii Mediaflux pe stradă, în timp ce se ducea, probabil, la poștă, dat fiind că a revenit purtând în mână o carte și un plic voluminos.

Citește și: Nu am avut tată și mama nu a vrut să vină să mă vadă jucând”. Cel mai mare regret al lui Victor Rebengiuc, la 90 de ani

Citește și: „O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe nu a făcut petrecere de nuntă: „Am stat cu frică să nu…'

Citește și: Ce tarif are Bogdan de la Ploiești la un eveniment privat. Nu orice român își permite: ‘Nu este cu răutate creșterea prețului. Sunt plătit legal și…’

Elegant, cu binecunoscuta-i șapcă, perfect vertical, cu o mână pe baston, și cu cealaltă purtată în buzunar o perioadă – semn de relaxare totală -, marele actor a mers tot drumul în pas vioi, dovedind o energie debordantă. De altfel, chiar dacă se sprijinea discret, bastonul părea mai mult un accesoriu fashion pentru Victor Rebengiuc.

Cum se menține în formă Victor Rebengiuc

După zeci de roluri memorabile în film și în teatru, Victor Rebengiuc își anunțase retragerea cu un an în urmă, dar iată că și la 90 de ani marele actor încă este pe scenă. Întrebat de Lucian Mândruță, într-un interviu pentru Digi 24 cum se menține în formă, marele actor a dezvăluit că viața echilibrată și renunțarea la un mare viciu l-au ajutat.

„Pas cu pas. Nu există o rețetă. Am fost un om echilibrat, în viața de toate zilele. N-am băut, am fumat mult timp, dar apoi m-am lăsat când nu mai era de folos. Am fumat 20 și ceva de ani… De la 15-16 ani până pe la 40.

M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam «pisici pe corzi», cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede. Mi-am zis: ‘Ce vreau să fiu, actor sau fumător?’. Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în ‘Moromeții’, nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo', a dezv[luit Victor Rebengiuc.

Ce spune marele actor despre retragerea de pe scenă

Cu un an în urmă, iubitorii teatrului și filmului au înțeles că Victor Rebengiuc se va retrage. Actorul, care a adunat zeci de distincții de-a lungul carierei, nu a spus atunci că va renunța la teatru, ci doar că nu va mai pregăti un rol nou, însă va continua să urce pe scenă.

„Când n-am să mai pot să fac, să mă mișc pe scenă, o să renunț! Mă mai mișc greu, e drept, dar mă mișc. Când intri în scenă, uiți ce te mai doare. Sunt decis, când o să-mi dau seama că nu o să mă mai mișc, gata! Nu vreau să fie afectată calitatea jocului. Nu cred că lumea vine doar pentru a mă vedea pe mine în vreo piesă, suntem o echipă', a mai spus marele actor pentru sursa citată.

Foto Facebook, mediaflux.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton