Victor Ciutacu, mesaj dur pentru Tudor Chirilă, după moartea Cristinei Țopescu. „N-are unități pe cartelă să posteze”

 Lixandru Livia
.

Tudor Chirilă a fost făcut praf pe contul de socializare, după ce Victor Ciutacu a postat un mesaj, făcând referire la faptul că artistul nu a postat niciun mesaj trist, după moartea Cristinei Țopescu, femeia care l-a apărat public de nenumărate ori.

1264313_504108879665314_2058885322_o1264313_504108879665314_2058885322_o

Victor Ciutacu îl desfințează pe cântăreț pentru nu a avut niciun mesaj de regret pentru Cristina Țopescu, care s-a stins din viață la începutul acestui an, la vârsta de 59 de ani.

„Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă. A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie. Acu văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice', a fost mesajul dur al lui Victor Ciutacu pentru cântăreț. 

Cristina Țopescu va fi incinerată

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă pe 12 ianuarie şi se crede că ar fi încetat din viaţă cu mai bine de două săptămâni în urmă, înainte de Revelion. Cei care au cunoscut-o spun, acum, că au încercat să dea de ea, dar Cristina nu le-a răspuns la telefon sau la mesajele de Anul Nou, ceea ce nu-i stătea în caracter. Potrivit ultimelor informații, Cristina Țopescu va fi incinerată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton