Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023: "Pe bani mulți"

 Laciu Andreea
.

Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023. Vica Blochina face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. Acum, vedeta a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a decis să accepte provocarea lansată de Pro TV pentru noul sezon al show-ului. În curând începe deja această aventură, căci va pleca în curând în Republica Dominicană, pentru antrenamente. Fanii au așteptat cu nerăbdare să afle care vor fi cei 12 curajoși care fac parte din grupul Faimoșilor, iar Daniel Pavel a dezvăluit, pe 15 decembrie, cine sunt concurenții care vor purta banderola roșie anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023. 12 vedete au decis să plece în Republica Dominicană și să lupte pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și trofeul Survivor, în noul sezon. Vica Blochina va fi colegă, în echipa Faimoșilor, cu: Vica Blochina, Maria Constantin, Carmen Grebenișan, Jorge, Gheboasa, DOC, Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi.

vica-blochina-1vica-blochina-1

Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost mereu o luptătoare, în viața de zi cu zi. Acum este gata să le arate tuturor cât este de puternică și în jungla din Republica Dominicană. Deși nu mai este o puștoaică, are suficient de matură și are destulă experiență de viață încât să treacă peste obstacole, dar și să se descurce într-un grup de oameni atât de diferiți.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox', a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre motivul pentru care a decis să accepte această provocare, conform Playtech.

Citește și: Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România' 2023: 'Am discutat cu peste 150 de vedete'

Citește și: De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV:„Era infernal. Ajungeam acasă dimineața la 9, cu ochii explodați, roșii, de la…'

Citește și: 'Nici dacă s-ar întoarce în genunchi nu ar mai…' Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf nu i-a urat 'La mulți ani'

Citește și: Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă: „Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie…”

Ce a anunțat Ionuț Iftimoaie

Vica Blochina abia așteaptă să facă parte din aceeași echipă cu el, dar luptătorul le-a dat și o veste proastă fanilor lui. Se pare că Survivor România 2023 este ultimul reality show în care are de gând să mai participe.

„Am zis să fie pentru ultima oară când arăt şi eu bine la televizor. Îmi port familia mereu în suflet, am primit binecuvântarea lor. Totul este bine', a declarat fostul campion de kickbox, la PRO TV.

Daniel Pavel, detalii despre Survivor România 2023

A fost atât de îndrăgit când a prezentat la Kanal D, încât a fost apoi preluat de Pro TV, odată cu formatul emisiunii. Acum, Domnu’ Dan, așa cum i se spune, a făcut o serie de dezvăluiri despre noul sezon.

„Începe și începe în cel mai propriu stil, narativ-epic, al Survivor România – cu tamtam-ul tobelor tribale care vor anunța luptătorii ce vor purta bandanele roșii și albastre în confruntările noului sezon. Da, am emoții, că înainte de orice întreprind esențial în viață și trebuie înțelese în sensul etimologic din limba engleză – sentimente profunde și constructive. Acest sezon va aduce noi praguri de entertainment pentru un reality-show fenomenal, la propriu și la figurat, cum este Survivor, atât că game show, cât și că fenomen media-social.', a declarat Daniel Pavel pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton