Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă: "Îl iubeam atât de mult, că mereu mă întorceam la el"

 Raiciu Adriana
.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi s-au iubit mai bine de 16 ani, iar din această relație s-a născut Edan. Nu a fost vorba de o relație oficială, întrucât antrenorul de fotbal era căsătorit. Cu toate acestea, vedeta a pus mult suflet și, deranjată de faptul că nu poate devenit soția sau iubita lui, l-ar fi înșelat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu, Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, de la copilărie, până la relația cu Victor Pițurcă, cel cu care are un băiat împreună.

vica-blochina-1vica-blochina-1

Vedeta de televiziune a făcut și o dezvăluire neașteptată despre ce s-a întâmplat în perioada în care era amanta antrenorului de fotbal.

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe.Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Citește și: Neti Sandu a avut o relație de 10 ani:„E foarte greu să conviețuiești’

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună mai bine de 16 ani, deși antrenorul de fotbal era căsătorit. Vedeta a tot sperat că partenerul ei o să divorțeze de soția lui și o să devină iubita sau chiar soția oficială a acestuia.

Însă, acest lucru nu s-a întâmplat și a rămas doar cu statutul de amantă.

Invitată la o emisiune online, blondina și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre cei 16 ani petrecuți alături de fostul fotbalist. La un moment dat, a făcut și o declarație total neașteptată.

Vica a spus că l-a înșelat de foarte multe ori, iar asta pentru că voia să se răzbune.

'Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine', a spus Vica Blochina pe YouTube.

Toți bărbații cu care a avut o aventură sau chiar o relație erau cu mult peste Victor Pițurcă. Însă, iubirea pentru antrenorul de fotbal a făcut-o să se întoarcă tot timpul.

'Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi', a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina a fost agresată de tată

Vica Blochina a mai adus în discuție un subiect extrem de sensibil. Vedeta a spus că a fost agresată de tatăl ei în copilărie. Cu greu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre relația cu părintele său.

'Da, mă bătea tata!…A fost foarte greu…Și când am venit l-am găsit la capelă', a mai dezvăluit fosta balerină.

sursă foto- Captură Video și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton