Vica Blochina fost umilită de adminstratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere: "Cum îți permiți să cumperi cafea la Mykonos..."

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina trece prin momente dificile, iar scandalul continuă cu administratorii blocului în care locuiește. Vedeta a primit numeroase penalități la întreținere, iar acum Vicăi i s-au furat bunurile din boxa personală. Fosta concurentă la Asia Express a depus o plângere penală, dar susține că este umilită de administratorii imobilului în care locuiește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina continuă scandalul cu administratorii blocului în care locuiește. Vedeta a depus plângere după ce i s-au furat bunurile din boxa personală. Cu toate astea, administratorii au adus în discuție cazul Vicăi în presă, atunci când a declarat că blondina nu își plătește întreținerea și are numeroase penalități.

vica blochinavica blochina

Vica susține că a avut de plătit aproximativ 10.000 de euro la întreținere, deoarece i s-au pus multe penalități. Deși s-a rugat de administratorii blocului să se oprească, aceștia au continuat să-i adauge vedetei sume luna din ce în ce mai mari.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…'

Citește și:Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă:„Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…'

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina.Fosta ispită de la Insula Iubirii este devastată: „Mi-l doream”

Citește și:Fiul Claudiu Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital:”A stat cu două oase îndoite”

Vica Blochina, scandal uriaș cu administratorii blocului unde locuiește, după penalitățile la întreținere

Vica Blochina nu are liniște în ultima perioadă. Vedeta se află în scandal de mult timp cu administratorii blocului în care locuiește. Aceasta susține că i s-au furat bunuri din boxa personală, motiv pentru care a depus plângere la poliție. De asemenea, Vica a declarat că administratorii continuă să îi pună numeroase penalități la întreținere.

'Aștept de la poliție să se finalizeze tot procesul, plângerea penală. Mi s-au furat atâtea lucruri, mi s-au luat fără să mă anunțe nimeni. Cum adică vii peste boxele mele și le deschizi așa? Că vrei tu să pui stăpânire pe ele?

Când ai tupeu fantastic nu te mai interesează absolut nimic, înjuri, dai în presă că nu plătesc întreținerea. Eu am plătită întreținerea la 0. Deci ei m-au chinuit cu întreținerea asta de când s-a construit blocul efectiv, iar eu sunt sigură că sunt sute de mii de oameni în România care au această problemă', ne-a povestit Vica Blochina pentru Spynews.

Vica a fost umilită de administratorii blocului

Fosta balerină a povestit și un episod în care a fost umilită de către administratorii blocului. Vica susține că aceștia i-au râs în nas că nu ar avea bani să plătească întreținerea, dar are bani să se distreze în Grecia, la Mykonos.

'Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu mi-am dorit tot timpul să le plătesc', a mai declarat Vica Blochina.

Vica: „Am plătit anul acesta aproape 10.000 euro „

Vica Blochina susține că a avut de plătit aproape 10.000 de euro la întreținere, deoarece i s-au pus multe penalități. Cu toate că s-a rugat de administrația blocului să oprească acest lucru, vedeta susține că primește în continuare penalități.

'Dacă din n motive ai ceva din urmă și îți vin penalitățile din urmă, și ei nu te lasă pe tine să respiri. Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează'a mai spus Vica.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton