Vica Blochina are coșmaruri după Survivor 2023: "Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva"

 Dumba Gabriela
.

Vica Blochina nu scapă de coșmaruri după Survivor 2023 și e hotărâtă să nu mai accepte în viața ei un astfel de proiect, nici pentru jumătate de milion de euro. Vica regretă că a luat decizia de a pleca în Dominicană și cel mai mult o doare acea lună petrecută departe de fiul ei, dincolo de chinurile trăite în junglă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina nu a primit multe șanse la Survivor România 2023, însă ea a dovedit că se descurcă în orice condiții, a adus puncte pentru echipa Faimoșilor, chiar dacă i-a fost foarte greu pe trasee, dar mai ales să trăiască în condițiile vitrege din junglă. Publicul a decis însă să fie trimisă acasă, după o lună de concurs.

6b45b1ad-5764-46d3-bad5-7b0b415c1c586b45b1ad-5764-46d3-bad5-7b0b415c1c58

Vica Blochina n-ar mai pleca la Survivor nici pentru 500 de mii de euro

Vica Blochina este hotărâtă să nu mai accepte niciodată în viața ei o provocare atât de dură precum Survivor. Blonda a mai fost la show-uri pline de provocări, precum Asia Express sau Ferma Vedetelor, însă spune că nu s-au comparat cu Survivor.

„Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea.

Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă. Acasă, la fiecare dintre noi, viața nu e așa. Am înțeles asta după cele patru săptămâni de concurs.

Am fost ușor dezamăgită de rezultatul meu, fiindcă eu sunt obișnuită cu participări cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show. Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, așa cum s-a întâmplat fie la 'Ferma vedetelor', fie la 'Asia Express'.

Acum a fost cu totul altceva. Am mulțumit pentru cele trăite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva!', a declarat Vica pentru Playtech Știri.

Citește și: Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța: „Ne-am certat și noi. Am avut tensiunile noastre pe care încă le avem’

Citește și:„El era căsătorit cu acte’. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și:Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât’

Vica are și acum coșmaruri la revenirea de la Survivor

Vica Blochina a vrut să demonstreze tuturor că se poate descurca în orice condiții și că este o luptătoare, însă participarea la Survivor 2023 s-a lăsat cu coșmaruri.

„Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit încă să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!', adaugă Vica Blochina.

Vica Blochina și-a făcut o analiză foarte serioasă a rezultatului ieșirii premature din concurs și crede că are o explicație pentru cele întâmplate:

„Eu sunt de felul meu o fire foarte glumeață. Eu rând mult și spun glume. Acolo, așa ceva nu a fost posibil. Acolo fiecare se urăște cu fiecare, fiind vorba despre un concurs pe care fiecare vrea să-l câștige.

Și atunci se uită la tine ca la un rival, cu alți ochi. Ca atare, vibe-ul meu a fost din capul locului unul cu totul diferit de ceea ce se petrece acolo. Nu lipsa mâncării sau a confortului de acasă e principala problemă, ci modul în care te raportezi la ceilalți.

Cred că d-aia nici nu mi-am revenit. Fiindcă eu sunt obișnuită să petrec timp cu prietenii, să vorbim, să facem planuri. Nici la acest capitol nu am reușit încă să revin și mă tem că va mai dura o vreme!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton