Vica Blochină continuă scandalul cu administratorii de bloc. Vedeta nu și-a recuperat bunurile furate: "10.000 euro pagubă"

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina continuă scandalul cu administratorii de bloc. Vedeta acuză că i s-au furat bunuri în valoare de 10.000 de euro din boxa imobilului unde locuiește. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu reușește să ajungă la un acord cu adminitratorii blocului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina este în scandal cu administratorii blocului în care locuiește. Blondina a primit apartamentul cadou de la Victor Pițurcă, dar se pare că are numeroase datorii la întreținere. Adminstratorii imobilului susțin că vedeta are de plată la întreținere o sumă exorbitantă.

vica blochinavica blochina

Vica Blochina a fost la un pas să fie executată silit de mai multe ori. Când a reușit să plătească toate datoriile, vedeta a descoperit că i s-au furat bunuri în valoare de 10.000 de euro. Acestea se aflau în boxa imobilului.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…'

Citește și:Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă:„Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…'

Citește și:31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John:„Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…'

Citește și:Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani:”Mă întreb cum de mai sunt în viață”. Băutura pe care o consumă zilnic

Vica Blochină continuă scandalul cu adminitratorii de bloc.

Vica Blochina este în plin scandal cu administratorii blocului unde locuiește. Vedeta a primit un apartament din partea lui Victor Pițurcă, dar blondina a strâns multe datorii la întreținere. După ce administratorii blocului au acuzat-o că nu plătește întreținerea, Vica a fost la un pas să fie executată silit. Când aproape reușise să-și plătească toate datoriile, vedeta a aflat că i s-au furat bunuri scumpe din boxa imobilului. Vica a mărturisit că a fost păgubită de bunuri în valoare de 10.000 de euro. Aceasta i-a acuzat pe administratorii blocului de furt și i-a reclamat la Poliție.

Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină.

S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă!', a declarat Vica Blochina pentru Click!

Asociația de proprietari a dat-o în judecată pe Vica Blochina

Administrația imobilului a cerut evacuarea Vicăi Blochina, pentru neplata cheltuielilor curente. De asemenea, asociația de proprietari a dat-o în judecată pe fosta balerină pentru neachitarea datoriilor la întreținere. Între timp, Vica a declarat că a plătit toate datoriile și a intentat proces penal pentru calomnie.

Ultima factură a fost de 32.000 de lei. Sunt bani foarte mulți. Eu sunt cu datoriile la 0 acum!'a mai spus Vica.

cover-viva-noiembrie-2022-small-2022-11-24t172702.378cover-viva-noiembrie-2022-small-2022-11-24t172702.378

Vica Blochina: „E o gașcă de doamne în etate, mai durdulii” 

Vica Blochina a mai spus că se află în de ani buni conflict cu președinta blocului în care locuiește. Vedeta nu reușește să facă pace cu aceasta, care susține că îi amenință pe locatarii imobilului.

„E o gașcă de doamne în etate, mai durdulii, care au avut cu niscaiva funcții importante prin PSD! Această doamnă în etate din PSD, acum pensionară, are funcția de președinte al blocului și se crede încă stăpâna României. Ne amenință pe toți locatarii cu relațiile ei!Administratorul complexului, Maria Nistor, s-a ales cu un dosar penal după ce a spart boxele complexului și a furat bunurile mai multor locatari. Avem înregistrarea audio când își recunoaște o parte din vină, depusă la secția 14 de Poliție. Vă rog să-mi înapoiați bunurile!',  a mai spus Vica Blochina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton