Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club: "Se îndrăgostise de mine și..."

 Raiciu Adriana
.

Vica Blochina a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut și pe Victor Pițurcă. Pe vremea când era încă dansatoare, vedeta de televiziune a spus că a primit o mașină de lux de la un milionar. Cum a reacționat vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina s-a mutat în România în urmă cu mai bine de 20 de ani. Pentru o perioadă, a fost balerină la Clubul Melody din Capitală, acolo unde și-a găsit și sufletul pereche, pe Victor Pițurcă.

vica-blochina-1-3vica-blochina-1-3

La un moment dat, vedeta a primit un cadou inedit de la un bărbat care se îndrăgostise peste măsură de ea.

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins de Angela Similea de ziua lui. Designerul a izbucnit în lacrimi:„Pentru mine era ceva dumnezeiesc

Citește și: Ion de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Raluca, în emisiunea lui Dan Capatos.Reacția prezentatorului TV

Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club

Invitată la podcastul „În Oglindă', Vica Blochina a vorbit despre viața ei. De la copilărie, până la meseria pe care a avut-o, dar și relația cu antrenorul de fotbal.

Printre altele, vedeta a vorbit și despre momentele în care lucra la balerină la clubul Melody din Capitală. La un moment dat, se pare că aceasta l-a impresionat destul de tare pe un milionar grec, încât l-a făcut să se îndrăgostească imediat de ea.

Ba chiar mai mult, pentru că voia să îi intre în grații, bărbatul a decis să îi facă cadou o mașină de lux, mai exact un Rolls-Royce.

Ei bine, Vica nu a fost încântată de mașina respectivă, așa că i-a cerut acestuia să îi ia o altă marcă. Un autovehicul Alfa Romeo, de culoare roșie, pe care aceasta îl văzuse într-o vitrină. Dorința i-a fost împlinită imediat.

„La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou Rolls-Royce, primul Rolls Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo. Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat', a mărturisit vedeta.

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Tot în cadrul acestui podcast, Vica a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă. Vedeta își dorea să se răzbune, întrucât antrenorul de fotbal îi spusese clar că el nu va renunța la familie lui.

‘Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine’, a spus Vica Blochina pe YouTube.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton