Vești bune! Leon, fiul lui Kamara, a făcut primul transplant de celule stem în Turcia. Primele declarații ale artistului

 Pirvu Cristina
.

Leon, fiul lui Kamara, a făcut primul transplant de celule stem. În Turcia, medicii i-au acordat tot sprijinul de care micuțul avea nevoie, iar intervenția a fost un succes. Artistul este mulțumit și spune că acesta este primul pas pentru ca băiatul lui săa ibă o copilărie normală. 

Kamara a anunțat pe Facebook că fiul său a suferit prima intervenție.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a transmis Kamara, alături de o fotografie cu fiul lui, pe patul de spital.

Diagnosticat cu tripareză spastică, Leon nu poate merge

Leon va împlini luna aceasta 5 ani, însă, pânăa cum, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, Leon mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

În ciuda diagnosticului sever, Kamara nu s-a dat bătut nicio clipă și a căutat căi și soluții pentru ca fiul său să aibă o viață mai bună. Șansa a venit de la un spital din Turcia, specializat în tratarea unor astfel de cazuri. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton