Veste șoc pentru Gigi Becali. Prietenul lui, Teia Sponte și familia acestuia, au fost depistați cu COVID-19

 Lupescu Anca
.

Gigi Becali are motive serioase de îngrijorare, după ce bunul său prieten Teia Sponte, dar și întreaga sa familie, au fost depistați cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Omul de afaceri a confirmat informația, adăugând că nu sunt probleme. Astfel, Gigi Becali ar trebui să se testez din nou pentru COVID-19. 

Teia Sponte, depistat pozitiv, se află internat. De asemenea, și alți membri ai familiei lui Teia Sponte au contractat virusul.

Teia Sponte este om de afaceri, prieten bun al lui Gigi Becali și nu în ultimul rând, cel pe care finanțatorul FCSB l-a trimis cu valiza de 1,7 milioane de euro la jucătorii lui U Cluj în 2008!

Gigi Becali coronavirus
Gigi Becali coronavirus

Gigi Becali a declarat că a chemat un doctor acasă şi că a fost supus unui control în acest sens, alături de familia sa.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?', declara Gigi Becali.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton