Verișoara Simonei Halep, nuntă cu 200 de invitați, în plină pandemie de coronavirus! Poliția a intervenit și a întrerupt petrecerea

 Cica Cristina
.

Eveniment de anvergură în familia Simonei Halep! S-a căsătorit verișoara tenismenei, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată: poliția a descins la fața locului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Familia Simonei Halep trebuia să petreacă momente speciale în weekend, la nunta verișoarei sportivei, însă lucrurile s-au complicat cum nimeni nu s-ar fi așteptat.

La eveniment și-au făcut apariția autoritățile, întrucât ar fi fost încălcate regulile privind numărul de participanți. Totuși, patronul restaurantului a ținut să precizeze pentru Focus Press că totul ar fi în regulă, întrucât numărul invitaților s-ar fi respectat, mai ales că totul s-a petrecut în aer liber.

Citește și: Corina Caragea recunoaște că a fost curtată de mulți fotbaliști:„Am știut să îi țin la o distanță profesională' Cum au încercat să o cucerească / EXCLUSIV

'Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală', a declarat el.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au informat că 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri s-au deplasat la fața locului, după un apel la 112:

Citește și: A murit Camil Marinescu!Marele dirijor avea doar 55 de ani și lupta de trei săptămâni cu infecția COVID-19

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane', a transmis IPJ.

Citește și: Premierul Orban avertizează: „Discutăm despre impunerea purtării măștii de protecție și în aer liber, în spațiile foarte aglomerate'.Ce se va întâmpla pe plajă

Simona Halep nu a venit la nuntă

Conform surselor Spynews.ro, Simona Halep nu s-ar fi aflat la evenimentul cu pricina, ci doar familia acesteia.

Sportiva a postat chiar în acea seară imagini pe rețelele de socializare în timp ce era acasă și se relaxa citind.

Citește și: Fratele lui Florin Salam a ajuns de urgență la spital!Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția sa

Sursa foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton