Vedetele şi regimurile-minune pe care le urmează

 Florentina Liutic
.

Penelope Cruz, Scarlett Johansson sau Blake Lively arată întotdeauna perfect când apar pe covorul roşu. Secretul siluetei lor de vis este un anumit regim alimentar pe care îl urmează cu sfinţenie.

 

Penelope Cruz – Regimul mediteraneean

Originară din Spania, actriţa are un regim alimentar bazat pe fructe, legume şi supe. Pâinea, pastele, orezul sau uleiul de măsline nu se află în topul alimentelor pe care le consumă frecvent, însă Penelope are şi o mică slăbiciune pentru omleta spaniolă.

 

Jennifer Aniston – Regimul detox

Şi-a păstrat silueta datorită regimului detox de la care nu se abate. Actriţa mânâncă des fructe, legume, plante diuretice şi bea ceai verde. Îşi începe fiecare zi band un pahar cu suc de lămâie.

 

Rihanna – Dieta Atkins

Principiul acestui regim este acela de a elimina complet din alimentaţie zahărul, în timp ce grăsimile sunt premise.

 

Julia Roberts – Regimul Indicelui glicemic

Actriţa mănâncă pâine, paste, orez sau oleaginoase în cantităţi reduse. Alimentele pe care le consumă sunt legumele, proteinele, cerealele, brânza proaspătă şi ciocolata neagră.

 

Gwyneth Paltrow – Regimul macrobiotic

A exclus complet din alimentaţie produsele procesate şi încearcă să nu gătească alimentele pentru a nu le distruge proprietăţile. Fructele, cerealele, peştele, germenii şi legumele sunt marile grupe de alimente pe care le consumă zilnic.

Madonna, Scarlett Johansson şi Blake Lively urmează, de asemenea, acest regim alimentar cu origini în Japonia, care este mai mult un stil de viaţă. Foarte sărac în grăsimi, acest regim poate afecta sănătatea dacă este urmat cu foarte mare stricteţe.

 

Gisele Bundchen – Regimul echilibrat

Top modelul a reuşit să găsească echilibrul în privinţa alimentaţiei sale, mâncând din toate, în cantităţi mici. Îi place să mănânce carne şi îşi menţine silueta făcând sport, mult sport.

 

Jennifer Lopez – Regimul sărac în carbohidraţi

Jennifer alege întotdeauna alimentele sărace în glucide, prin urmare cântăreaţa încarcă să nu consume alimente care conţin zaharuri rapide, precum dulciurile, smoothie-urile, produsele de patiserie, dar nici zaharuri lente, ca pastele, orezul sau pâinea.

 

Foto: Hepta

 

Blake LivelyBlake Lively

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton