Vedetele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-au păruit în culise! "Ești o c...ă care se vinde pe 100 € și mai dă și 50 rest!"

 Oana Pantazi
.

La Bravo ai stil! Celebrities s-au încins spiritele atât de tare, încât a fost nevoie de intervenția Poliției. Vedetele s-au păruit în platou și, în cele din urmă a fost nevoie de intervenția Poliției, pentru a calma spiritele!

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”

Deși emisiunea preferată de fashion a multor doamen și domnișoare se numește Bravo, ai stil! Celebrities, paradoxal, în ultima vreme numai despre stil nu poate fi vorba, iar asta din cauza ieșirilor concurentelor, care au ajuns, în cel mai scurt timp, de la simple ironii, la jigniri crunte și chiar păruieli.

Scandal continuu la Bravo, ai Stil! Celebrities

Dat fiind istoricul lor comun în cadrul emisiunii, nu e o mirare pentru nimeni că protagonistele celui mai recent scandal au fost Andreea Tonciu și Maria Ilioiu. Conform cancan.ro, cele două concurente au dat din nou un spectacol de zile mari, de data aceasta nu în fața camerelor, ci în culise, unde erau toate la make-up, pregătindu-se de filmări.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Ești o mincinoasă!”

„Să nu te pui cu mine, că nu va ieși bine!”

Și cum Andreea Tonciu și Maria Ilioiu nu pot sta prea mult una în apropierea celeilalte fără să iasă scântei, a început scandalul din senin. Bruneta i-ar fi reproșat ispitei că a poreclit-o Ciocănitoarea Woody , insistând asupra faptului că ea a venit la acest show pentru a-și arăta stilul… Evident, roșcata a replicat în binecunoscutu-i stil ironic și de aici a pornit totul. 'Ești o c…ă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest', i-ar fi spus acesteia Andreei Tonciu, conform sursei citate.

Citește și: Andreea Tonciu, gafă uriașă la Bravo ai Stil! Celebrities . Momentul penibil prin care a trecut

Urmarea e lesne de ghicit. vulcanica andreea Tonciu s-ar fi ridicat de pe scaunul de machiaj și și-ar fi înfipt mâinile în chica Mariei Ilioiu țipând: 'Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine!', ar fi strigat bruneta, după care și-ar fi trântit inamica la pământ.

Andreea ar fi fost scoasă afară din încăpere, în timp ce Maria ar fi izbucnit în plâns și, în cele din urmă, ar fi sunat la 112. Polițiștii ar fi încercat să calmeze spiritele, iar la fața locului ar fi sosit și soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu. În cele din urmă, spiritele s-au calmat și concurentele au filmat pentru următoarea ediție a show-ului. Un show de… stil!

Citește și: Imagini din cabina concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cum au fost surprinse vedetele înainte de show

Foto: Instagram

andreea-Tonciu3andreea-Tonciu3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton