Vedetele care au tatuaje cu numele foștilor parteneri și acum regretă amarnic

 Lupescu Anca
.

S-au iubit cu pasiune și au ținut neapărat să își arate iubirea prin tatuaje cu numele sau inițiala partenerului pe corp.

1313

După despărțire, tatuajele vedetelor sunt acoperite sau șterse cu ajutorul laserului. Iată câteva exemple de celebrități care și-au acoperit sau șters tatuaje cu numele foștilor parteneri.

Citește și: Halle Berry și-a făcut un tatuaj pe tot spatele și s-a pozat topless la 52 de ani!
Pete Davidson

Motivul pentru care Davidson a ales să își acopere un tatuaj cu fosta lui iubită este începutul relației cu Ariana Grande. Jon Mesa, artistul tatuator, a distribuit o fotografie cu tatuajul lui Davidson înainte și după.

Melanie Brown


După un mariaj de 10 ani cu Stephan Belafonte, fosta componentă a trupei Spice Girls a declarat: „Chiar dacă am început să înlătur tatuajul cu numele lui Stephe de pe trupul meu, urmele abuzului domestic vor rămâne mereu cu mine' .

Citește și: Meghan Markle și-a făcut un tatuaj menit să-i protejeze bebelușul de spiritele rele!

Amber Rose


Amber Rose a trecut complet peste fostul său iubit Wizz Khalifa, de care s-a despărțit în 2014. Rose a ales să își acopere tatuajul cu chipul fostului iubit.

Kyle Jenner


Vedeta și- refăcut un tatuaj de pe gleznă, după despărțirea sa de Tyga. În locul literei „t', Jenner a ales să își scrie „la'. Kyle și Tyga au început să formeze un cuplu în toamna anului 2014, deși și-au confirmat relația abia în primăvara anului 2015. Peste 2 ani, multiple surse au confirmat publicației People că rapperul și cea mai tânără milionară s-au despărțit.

Citește și: Lady Gaga și-a făcut un tatuaj greșit… De la prea multă tequila, spune artista!
Kaley Cuoco

Actrița din serialul The Big Bang Theory și-a acoperit un tatuaj cu data viitoarei sale nunți cu Ryan Sweeting. Actrița a scris pe Instagram: „Notă pentru sine: nu îți marca trupul cu date viitoare de nunți. #under30mistakes'.

Tatuajul a fost updatat și transformat într-o insectă.
„Semnificația profndă, plină e însemnătate din spatele acestui tatuaj este că…l-a acoperit pe ultimul', a scris ea pe Instagram.


Johnny Depp


Poate cel mai cunoscut tatuaj al unei celebrități aparține lui Depp, care și-a scris numele iubitei sale Winona Ryder pe umărul drept.

Citește și: Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. Maya are o relație bună cu artistul / EXCLUSIV

„Winona Forever- din păcate, inscripția nu a fost profetică. Cuplul s-a despărțit la începutul anilor 90.

În 1994, Depp a eliminat ultimele două litere ale numelui fostei sale, creând motto-ul „Wino Forever'. El a declarat pentru Playboy că noul tatuaj este „de fapt un pic mai exact'.

Angelina Jolie

Jolie a reușit să-și spele imaginea publică din acele zile sălbatice, când a fost căsătorită cu Billy Bob Thornton. După divorțul de actorul Sling Blade, în 2003, Jolie a îndepărtat tatuajul numelui său de pe brațul stâng. De atunci a l-a înlocuit cu coordonatele locurilor de naștere ale membrilor familiei sale.

Melanie Griffith

Griffith avea numele soțului Antonio Banderas tatuat într-o inimă în anii 90, dar după ce cuplul s-a despărțit, Griffith a decis că tatuajul nu își mai are sens. Când actrița a participat la festivalul de film italian din 2014, pe brațul ei s-a văzut că inima a rămas, dar numele lui Banderas a fost șters.

Citește și: Ariana Grande și-a făcut un tatuaj nou, dar a trădat-o japoneza… Ce și-a scris artista, de fapt, în palmă!
Eva Longoria

Vedeta din serialul Desperate Housewives și-a sărbătorit căsătoria cu baschetbalistul Tony Parker cu nu unul sau două, ci trei tatuaje care marchează evenimentul.

Primul, un uriaș „NINE' pe spatele gâtului, era o referire la numărul tricoului lui Parker; al doilea, un mic „07-07-07' pe încheietura mâinii, a fost ziua în care cuplul s-a căsătorit; al treilea fiind inițialele lui Parker, ascunse undeva pe corpul ei.

După ce cuplul a divorțat în 2010, Longoria a așteptat doi ani, apoi le-a șters pe toate.


Marc Anthony

După divorțul său de Jennifer Lopez în 2011, cântărețul nu a mai dorit ca tatuajul său să-i amintească de cântăreață, așa că l-a îngropat sub un model mai complex.

Kat Von D


Atunci când majoritatea celebrităților își fac tatuaje în onoarea partenerilor, fac ceva minuscul, cum ar fi un nume sau inițiale. Însă Kat Von D a ales o abordare diferită.

Citește și: Selena Gomez și-a făcut același tatuaj ca și prietenele ei. Ce semnifică acesta

În numele relației cu Jesse James, Von D și-a tatuat un portret al acestuia. Deși a promis să-l păstreze după ce s-au despărțit pentru ultima dată în 2011, vedeta Miami Ink a decis să scape de tatuaj un an mai târziu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton