Vedetele au donat pentru pompierii care se luptă cu incendiile din Australia: ”Sunt total devastată”

 Stamen Diana
.

Incendiile din Australia au impresionat o lume întreagă. Vedetele s-au mobilizat și au donat pentru pompierii care se luptă să stingă focul.

Impresionate de tragedia din Australia, mai multe vedete s-au mobilizat și au donat pentru pompieri. Pink a luat imediat atitudine și a donat jumătate de milion de dolari. 'Sunt total devastată urmărind ce se întâmplă în Australia cu aceste incendii groaznice. Promit să fac o donaţie 500.000 de dolari direct serviciilor locale de pompieri care luptă din greu în primele linii. Sunt cu inima alături de prietenii şi de familia din Oz.', a scris cântăreața pe una dintre rețelele de socializare.

Celeste Barber a reușit să strângă peste nouă milioane de dolari, iar jucătorul de tenis Nick Kyrgios a anunțat că va dona victimelor incendiilor din Australia sa natală 200 de dolari pentru fiecare as pe care îl va reuși vara aceasta. La fel a procedat și Karolina Pliskova.

Simona Halep a anunțat că va dona 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul său. „Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Citește și: 10 imagini de la incendiile devastatoare din Australia care au înduioșat planeta

Au murit aproape 500 de milioane de animale în incendiile din Australia

Cele mai violente incendii din Australia din ultimii ani au lăsat în urmă un dezastru greu de reparat. O suprafață de aproximativ 6.000 de hectare a ars în totalitate, 20 de oameni și 480 de milioane de mamifere, păsări și reptile au murit în urma incendiilor, populația de urși koala, specie protejată, fiind grav afectată.

În pofida eforturilor supraomenești ale salvatorilor, pericolul nu a trecut, iar speranțele omenirii s-au transferat spre divinitate… Ieri a început să plouă în Australia!

FOTO: Hepta

Bushfire in AustraliaBushfire in Australia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton