Vedete din România care au relații cu parteneri mai tineri decât ele: "Nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu"

 Radulescu Ruxandra
.

Vedete din România care au relații cu parteneri mai tineri decât ele. Moda femeilor care au iubiți cu aproximativ 10 ani mai tineri decât ele, nu mai este rezervată doar vedetelor de la Hollywood. Există și în showbiz-ul românesc, prezențe feminine care au construit o relație frumosă alături de bărbați mai tineri, iar unele cupluri s-au căsătorit și au copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vedete care au relații cu parteneri mai tineri decât ele. De-a lungul timpului, mulți bărbați cu un statut social puternic și-au ales partenere mai tinere decât ei. Iată că a venit și rândul femeilor să își exprime libertatea de a gravita către parteneri ceva mai tineri, fără să fie judecate. Vedete precum Amalia Enache, Romanița Iovan sau Lili Sandu și-au găsit fericirea alături de parteneri mai tineri.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2017_03_16838497_6-a2https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2017_03_16838497_6-a2

Vedete care au relații cu parteneri mai tineri decât ele

Amalia Enache, 45 de ani, prezentatoarea știrilor PRO TV, este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mass-media. Ea are o relație de câțiva ani cu Claudiu Anghel, un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea. Vedeta este foarte discretă în privința poveștii de dragoste cu partenerul ei și refuză să dea foarte multe informații. Cert este că relația dintre Amalia Enache și Claudiu Anghel este una foarte serioasă, având în vedere că sunt părinții unei fiice superbe, pe nume Alma. Partenerul Amaliei Enache locuiește în Argentina și este de profesie make-up artist.

 Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume. Că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri', a povestit vedeta de la Pro TV în cadrul unui podcast cu Mihai Morar.

Romanița Iovan, cerută în căsătorie de partenerul cu 11 ani mai tânăr

Romanița Iovan, 58 de ani, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes modele din perioada de dinainte de ’90. Ea a devenit ulterior creatoare de modă și a fost căsătorită cu regretatul pilot Adrian Iovan. Romanița a regăsit dragostea alături de Iulian Gogan, un om de afaceri cu 11 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au o relație de 15 ani, iar Iulian Gogan a cerut-o în căsătorie pe Romanița Iovan.

„În primul rând mi-au plăcut echilibrul lui şi calmul. (…) Eu din fire sunt foarte agitată şi destul de impulsivă, nu dau nimănui pumni, dar în reacţii, mă manifest şi se vede mimica mea că am ceva de comunicat şi că sufăr într-un fel. Şi la bucurie, şi la suferinţă sunt explozivă. Şi el era foarte calm şi îmi explica şi ceea ce se poate întâmpla, adică omul la prima întâlnire mi-a explicat foarte în amănunt care sunt aşteptările mele, de fapt, şi ce se poate întâmpla!', a spus Romaniţa despre iubitul ei, potrivit Adevarul.ro.

Lili Sandu și iubitul ei cu 11 ani mai tânăr, Silviu Țolu, sunt părinții unui copilaș

Lili Sandu, 43 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Partenerul ei de viață, Silviu Țolul, este cu 12 ani mai tânăr, și este absolut fascinat de iubita sa. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Thomas-Jay și împreună formează o familie fericită. Chiar dacă sunt de 10 ani împreună, cuplul a tot amânat nunta.

Nu pot să explic că a fost ceva anume, a fost un tot, am simțit fluturii în stomac, reveniseră la viață, având în vedere că nu mai erau de ceva vreme. Era „the one pentru o perioadă… poate. Dar nu m-aș fi gândit că va fi tatăl copilului meu. Ne-am dus cu energia și cu vibe-ul, și asta facem și acum. Eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații', a spus Lili Sandu pentru Viva.ro.

Tania Budi are un iubit cu 26 de ani mai tânăr: „Este jumătatea mea, din toate punctele de vedere”

Tania Budi, 53 de ani, a fost un model extrem de apreciat, apoi a devenit prezentatoare de televiziune. De ceva vreme a preferă să stea în afara reflectoarelor, focusându-se mai mult pe viața personală. Tania Budi arată extraordinar și pare că timpul a stat în loc pentru ea. Vedeta are un partener cu 26 de ani mai tânăr. Este vorba de Marin Burcea, caporal în Legiunea Străină. Iubitul Taniei Budi este originar din Constanța, însă este stabilit în Franța.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea', a povestit Tania Budi în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton