Vedete pe covorul roşu la Veneţia

 Florentina Liutic
.

Johnny Depp, Diane Kruger, Elisabeth Banks, Kristen Stewart s-au aflat în acest weekend la Veneţia unde se desfaşoară cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de film.

 

Întreaga atenţie a fost îndreptată spre actriţele invitate, iar acestea nu au dezamăgit, alegând ţinute cu care au impresionat.

 

Amber Heard a strălucit în Oraşul dogilor la braţul soţului ei, celebrul Johnny Depp. Rochia neagră Stella McCartney, dar şi cea cu print floral i-au scos silueta în evidenţă.

 

Kristen Stewart a fost prezentă la premiera filmului „The Equal' şi ales pentru acest eveniment o rochie argintie, care i-a dat o alură de prinţesă.

 

Membră a juriului, Diane Kruger a arătat minunat în rochia de catifea, actriţa avându-l alături pe soţul ei, Joshia Jackson.

 

Cât despre Juliette Binoche, aceasta îşi sfidează vârstă, actriţa franceză de 51 de ani purtând pe covorul roşu o rochie mulată, cu decolteu adânc, care i-a dat un aer ultra glam.

 

Foto: Hepta

 

Amber HeardAmber Heard

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton