Vedete pe covorul roşu la Tony Awards 2017

 Florentina Liutic
.

Vedetele au participat aseară la cea de-a 71- ediţie a galei Tony Awards, un eveniment de tradiţie găzduit de New York şi desfăşurat la Radio City Music Hall.

 

Olivia Wilde, Glenn Cloe, Uma Thurman, Scarlett Johansson sunt doar câteva dintre vedetele care i-au celebrat pe oamenii din teatru ale căror performanţe remarcabile pot fi văzute pe celebrul Broadway.

 

Scarlett Jonasson a fost actriţa care a jucat rolul maestrei de ceremonie, iar vedeta în vârstă de 32 de ani a ales pentru ceremonie o ţinută chic semnată Michael Kors, compusă dintr-un sacou şi o fustă lungă cu despicătură adâncă pe picior. O curea albă, lată, un clutch şi o pereche de sandale argintii i-au completat outfit-ul.

 

Olivia Wilde, care a devenit recent mamă pentru a doua oară, a strălucit în tr-o rochie roşie cu decolteu, în timp ce modelul Candice Swanepoel a a ales o rochie neagră, trasparentă în partea de jos şi a punctat o apariţie incredibil de sexy.

 

Chrissy Teigen, recunoscută pentru ţinutele ei îndrăzneţe, a riscat mai puţin de data aceasta, alegând o rochie albă cu corset, care i-a pus în valoare formele voluptoase.

 

Foto: Hepta, Northfoto

Scarlett Johansson este cel mai bine plătită actriță în 2018.Scarlett Johansson este cel mai bine plătită actriță în 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton