Vedete pe covorul roşu la Gala Premiilor Gopo 2015

 Florentina Liutic
.

Actorii au petrecut o seara plina de emotii la Gala Premiilor Gopo, cea mai importanta gala a cinematografiei romanesti, ajunsa la cea de-a noua editie si gazduita anul acesta, pentru prima data, de Teatrul National.

 

Vedeta serii a fost, fara indoiala, Nae Caranfil, care a plecat acasa cu cele mai importante trofee, acordate pentru filmul Closer to the Moon' : cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu. Regizorul al carui film a primit 12 nominalizari la Premiile Gopo a precizat pe scena ca nu este incantat sa fie numit maestru', deoarece nu ii place linguseala, motiv pentru care cei cu care lucreaza i-au nascocit un nou apelativ: naestru, cu n'.

 

Caranfil si-a incheiat discursul cu o remarca legata de filmele inspirate de perioada comunista, la care sala a avut diverse reactii, declarand: poate ar trebui sa le multumesc tovarasilor Gheorghe Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu ca mi-au oferit inspiratia de care aveam nevoie.'

 

Florin Piersic Jr a marcat nu doar una dintre rarele sale aparitii la costum, ci si premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal, gratie prestatiei din Q.E.D (Quod Erat Demonstrandum), film regizat de Andrei Gruzsnikzki si nominalizat la 17 categorii Gopo. Imediat dupa Piersic pe scena a fost invitata Ofelia Popii, care a luat premiul pentru Cea mai buna actrita in rol principal.

 

Prezentatorii evenimentului, actorii Paul Ipate si Diana Cavallioti, au facut echipa buna impreuna, trecand cu spontaneitate si umor peste micile momente neprevazute.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

Catalina GramaCatalina Grama

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton