Vedete pe covorul roșu la Gala Gopo 2017

 Florentina Liutic
.

Peste 900 de invitați au participat aseară, în Sala Mare a Teatrului Național București „Ion Luca Caragiale', la cea de-a XI-a ediție a Galei Premiilor Gopo.

 

Dana Dogaru, Medeea Marinescu, Rodica Lazăr, Alina Grigore  Vlad Ivanov, Florin Piersic Jr, Diana Cavallioti, Dorian Boguță, Margareta Pâslaru, Ana Ularu,Claudiu Bleonț, Magda Catone, Constantin Cotimanis, Rona Hartner, Smiley, Bromania sunt doar câțiva dintre invitații care au pășit pe covorul roșu din centrul capitalei.

 

„Sieranevada', filmul cu cele mai multe nominalizări, și-a adjudecat șase statuete, printre care cele mai importante trofee ale serii: „Cel mai bun film', „Cel mai bun regizor' (Cristi Puiu), premiu oferit de Banca Transilvania, „Cel mai bun scenariu' (Cristi Puiu), „Cea mai bună actriță în rol principal', premiu oferit de Aqua Carpatica (Dana Dogaru), „Cea mai bună actriță în rol secundar' (Ana Ciontea) și „Cel mai bun montaj' (Letiția Ștefănescu, Ciprian Cimpoi).

 

Șase trofee Gopo a câștigat și „Câini', filmul regizat de Bogdan Mirică, printre care „Premiul pentru cel mai bun film de debut', „Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal', premiu oferit de Audi România, (Gheorghe Visu), „Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar' (Vlad Ivanov), „Premiul pentru cea mai bună imagine' (Andrei Butică).

 

La categoria Cel mai bun film european, voturile profesioniștilor din cinematografie și ale criticilor de film au mers către „Fiul lui Saul'/ „Saul Fia', distribuit în România de Transilvania Film.

 

Momentele memorabile ale serii au fost oferite de câştigătorii Premiilor Gopo pentru Întreaga Activitate, trofeu acordat lui Valentin Uritescu, dar și pentru Întreaga Carieră, premiu oferit lui Ion Dichiseanu.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

 

 

Monica BarladeanuMonica Barladeanu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton