Vedete pe covorul roşu în acest weekend

 Florentina Liutic
.
Sienna Miller la BFI London Film FestivalSienna Miller la BFI London Film Festival

Fie că s-au aflat la Londra sau la Los Angeles, vedetele s-au întrecut şi în acest weekend în eleganţă.

 

Brad Pitt a fost prezent la ceremonai de închidere a BFI London Film Festival unde a fost proiectat ultimul lui film, „Fury'. Dacă fanii cuplului Brangelina sperau la o nouă apariţie memorabilă a celebrului cuplului, aceştia au trebuit să se mulţumească doar cu prezenţa lui Brad Pitt, care nu a dezamăgit. Îmbrăcat într-un costum negru, accesorizat cu papion în aceeaşi nuanţă, actorul a arătat impecabil.

 

Jennifer Garner a fost una dintre cele mai frumoase invitate de la petrecerea Elyse Walker unde a apărut îmbrăcată în roz şi purtând drept accesorii sandale negre cu toc ameţitor. Soţia lui Ben Affleck a zâmbit tot timpul, demonstrând că a avut parte de o seară relaxantă.

 

Sienna Miller a strălucit pe covorul roşu la premiera filmului „Foxcatcher', proiectat în cadrul BFI London Film Festival. Vedeta a purtat o rochie lungă cu dungi argintii şi aurii care i-a dat un aer de prinţesă.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton