Vedete la o lansare în stil hollywoodian

 Florentina Liutic
.

Filmele bune se numără din această toamna şi la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, unde Cinema City a deschis cel de-al 24-lea multiplex.

 

Cei 500 de invitații au avut parte de o primire de cinci stele exact ca la Hollywood, pe covorul roșu așteptându-i papparazzi care s-au întrecut a-i surprinde în cele mai inedite și amuzante ipostaze.

 

Vedetele s-au bucurat din plin de atmosfera incendiară a serii, printre ele numărându-se Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Tily Niculae, Dragoș Bucur & Dana Nălbaru, Dorian Boguță, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagăr, Gianina Corondan.

 

Gala exclusivistă Cinema City le-a oferit invitaţilor o atmosferă spectaculoasă, cu muzică live, filme de top și blockbuster drinks&treats, o statuie vivantă super cool care a condimentat petrecerea, dar și o cabină foto cu propsuri unde vedetele au imortalizat momentele de neuitat ale serii. Trupa Atelier a adus spiritul Hollywood-ului mai aproape de fanii din România, cu muzică live, dans și mult antren.

 

Noul multiplex îi aşteaptă deja pe cinefili cu 11 săli 2D & 3D, şi – foarte curând – cu 3 săli VIP, pentru o experienţă premium, demnă de un star de cinema.

 

Alexia TalavutisAlexia Talavutis

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton