Vedete la avanpremiera filmului „Doctor Strange”

 Florentina Liutic
.

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, Doctor Strange', redă, într-un film de aventuri science fiction, fascinanta poveste a doctorului Stephen Strange, un maestru al artelor mistice, celebru printre iubitorii de bandă desenată încă din 1963.

 

Filmul a avut avanpremiera la Los Angeles în prezenţa actorilor Rachel McAdams, Tilda Swinton şi Benedict Cumberbatch, venit împreună cu Sophie Hunter, soţia lui, însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

 

Logodiţi în noiembrie 2014, cei doi s-au căsătorit anul următor, chiar de Sfântul Valentin şi au un baieţel, Christopher, de 1 an şi 4 luni. Purtând o rochie neagră, lungă, Sophie a strălucit la braţul soţului ei, sarcina fiind vizibilă.

 

Pentru aceasta avanpremiera, Rachel McAdams a ales o rochie lungă, cu corset, de culoarea lavandei, semnată Atelier Versace, in timp ce Tilda Swinton cunoscuta pentru stilul său extravagant a purtat de data aceasta o rochie minimalistă, cu inserţii metalice, o creaţie Haider Ackermann din colecţia primăvară-vară 2017.

 

PeliculaDoctor Strange' spune povestea neurochirurgului Stephen Strange, a cărui viaţă ia o turnură teribilă în urma unui accident de maşină care îi răpeşte capacitatea de a-şi folosi mâinile.

 

Doctor Strange încearcă diverse metode prin care să poată opera din nou, dar medicina – un domeniu atât de drag lui – îi apare pentru prima dată ca fiind foarte limitată. Astfel, legendarul personaj se vede forţat să caute ajutor în altă parte…

 

Foto: Hepta

Rachel McAdamsRachel McAdams

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton